getuigenissen paranormale online medium

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONZE PARANORMALE MEDIUMS

Betrouwbare online mediums staan klaar voor u, lees hieronder de getuigenissen. Lees hier wat anderen over onze paranormale online mediums schrijven in een getuigenis.

Sita. Super bedankt voor de reading. Leuke energie heb je. Heerlijk verfrissend, Ik ga je het zeker laten weten als er weer contact is. Wat een mooie voorspellingen wat ik zelf al wist maar moest het weer horen om vertrouwen te houden. Fijn weekend. x.Je bent een topper A.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Azra (uit Scherpenzeel)
getuigenis voor online medium Sita
Vanavond met medium Sita gebeld. Sita kijkt met groot gemak de toekomst in, met verwondering luisterde ik, ze ziet haarscherp ontwikkelingen maar ook karakters duidt ze dusdanig dat alles op z n plaats valt. geen vaag gedoe, heel concrete antwoorden. Sita dank je wel, wij gaan je advies meer vragen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Hanneke
getuigenis voor online medium Sita
Beste Leandra, dank je voor het gesprek. Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Amy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Amy (uit Beverwijk)
getuigenis voor online medium Leandra

paranormale online medium Bo
Bo
Mijn favoriete medium is helaas niet meer aanwezig op de lijn. Na een paar mediums te hebben gesproken uiteindelijk uitgekomen bij Bo en wat is ze goed! Ze gaf aan dat iemand van vroeger binnen 12 dagen contact op zou nemen. Hier kon ik mij niets bij voorstellen. Een week later belde een vriendin uit mijn jeugd. Ook andere zaken die ze aangaf waren juist. Ze is vlot en houdt je niet onnodig aan de lijn. Bedankt Bo!

Getuigenis van 5   online geplaatst door E.
getuigenis voor online medium Bo
Olga is een aangenaam helderziende. Jij hebt mij ontbrekende puzzelstukjes gegeven. Jij bent een echte aanrader.Dank je wel liefs Wilma.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Wilma (uit Zeist)
getuigenis voor online medium Olga
Samantha Freya. Wat een lieve vrouw. Ze ziet alles haarscherp en is heel eerlijk, dat vind ik heel prettig. Dankjewel Celia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Celia (uit Tilburg)
getuigenis voor online medium Samantha Freya
Top medium. Heb lange gesprekken met haar gevoerd en zij vertelde enorm veel details die ze niet kon weten. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Constructief, open en eerlijk.

Getuigenis van 5   online geplaatst door G
getuigenis voor online medium Lorydana
Lieve Waffa, keer op keer heb jij het aan het juiste eind! Als je een duidelijk antwoord wilt en inzichten dan zit je bij Waffa goed. Ik bel je vanavond even. Knuffels V.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Veronique
getuigenis voor online medium Waffa
Veroniek, dankje om te luisteren en inzicht te geven. dit heeft me zeer veel geholpen. Renee.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Renee (uit Delft)
getuigenis voor online medium Veroniek
Lieve Oceana Je bent een topvrouw en recht voor de raap, eerlijk en een prachtmedium. Eerlijk en oprecht dank je wel voor de reading. Zal je zeker terugbellen groetjes Sien.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Sien (uit Tiel)
getuigenis voor online medium Oceana
Ik had je gisteren gesproken en je kon heel goed invoelen op de man van cursus. Je hebt me rustig gemaakt. Ook op werkvlak heb je goed op collega’s kunnen invoelen, heel knap! Ik heb bij jou het gevoel dat wat je zegt ook echt zo is en de dingen ook echt zo zullen gebeuren. Ik laat het je weten als het zover is! Liefs S

Getuigenis van 5   online geplaatst door S
getuigenis voor online medium Vicky Esperanza
Lieve Aylin ik wil je nog een keer erg bedanken voor al jouw juiste voorspellingen. Ze klopten als een bus. Ik belde je vol enthousiasme op om je dat te vertellen. Wat kun jij goed invoelen op situaties die spelen zeg. Ook jouw adviezen zijn steengoed. Liefs, Ritaj.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ritaj (uit Molenlanden)
getuigenis voor online medium Aylin
Je gaf een mooie reading, heel zuiver, Veroniek zonder oordeel en het verraste me dat je dingen doorkreeg waar ik je niets over had gezegd. Jij slaat spijkers met koppen. Bedankt voor je goede raad, ik kan er rust door vinden. Lieve groet Antonia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Antonia (uit Hoogeveen)
getuigenis voor online medium Veroniek
Nou Remon, je hebt weer helemaal gelijk! Ik sprak je ongeveer 2 weken geleden. Ik vroeg aan jou of je ook nieuwe werk op mn pad zag komen. Ik was namelijk al een maand aan het solliciteren, maar kreeg geen oproepen en werd alleen maar afgewezen. Je zei tegen mij dat je wel mogelijkheden zag komen en je had het niet over maanden, je zei tegen mij binnen 2 a 3 weken. Om eerlijk te zijn, vond ik dit moeilijk te geloven toen je dat zei. Ik had dus afgelopen week een sollicitatiegesprek (dit gebeurde dus binnen 2 weken) en komende week heb ik nog 2 sollicitatiegesprekken (dit binnen 3 weken dus). Ben superblij natuurlijk!:-) Maar heb je toch weer nodig voor advies. Hopelijk zie ik je snel weer online!:-) Liefsss, Louise

Getuigenis van 5   online geplaatst door Louise
getuigenis voor online medium Remon
Zeer goed medium. Benoemt de zaken duidelijk en legt de betekenis goed uit. Hierdoor zijn de prognoses ook logisch. Heb de indruk dat dit medium complexe zaken goed kan doorzien en de gevolgen goed kan uitleggen. Zeker een aanrader.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jon
getuigenis voor online medium Vicky Esperanza
Lieve Gracita, bedankt voor de reading. Zonder info wist je mij te zeggen wat er speelde. Heel accuraat, to the point en heel zuiver. Kan personen tot In detail beschrijven en alles klopte. Hoop dat jouw voorspellingen uitkomen, heb er alle vertrouwen in en laat zeker nog een bericht na. Bedankt mooi mens. Liefs Lilyana.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lilyana (uit Heerlen)
getuigenis voor online medium Gracita
Gazali is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Gazali is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs M.L

Getuigenis van 5   online geplaatst door Marie-Lou (uit Rotterdam)
getuigenis voor online medium Gazali
Eerlijk, vol ervaring weten waar ze over spreekt en duidelijk dit is Jeannet Ik bel haar al een tijd en ben enorm over haar te spreken ze doet haar ding met passie en eerlijkheid. Bea.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Beatrice (uit Tholen)
getuigenis voor online medium Jeannet
Lieve Terra, Je bent een aanrader. Je benoemt alles concreet en duidelijk. Alles wat je tot nu toe gezegd heb is uitgekomen. Je verteld geen fabels. Zoals je aangaf mijn leven weer de goede kant opgaat. En dat ik vertrouwen moet blijven hebben in mijn werk en in de liefde. Dankjewel Valeria.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Valeria (uit Eersel)
getuigenis voor online medium Terra

paranormale online medium Sid
Sid
Sid bedankt . ik ben door jou een heel stuk wijzer geworden. Het is de moeite waard om jou te contacteren. Warme groet Daphne.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Daphne (uit Oirschot)
getuigenis voor online medium Sid
Carola. Lieverd dat u bent. Altijd een pret met u te spreken. Kortom: je lijkt me een schat van een vrouw die bovendien goed weet wat ze ziet en doorkrijgt. Dikke knuf en hopelijk krijg ik jou binnenkort nog te pakken. Want de meesten, die jou eens aan de lijn hebben gehad, gaan je opnieuw willen horen. Dus, ik stop met mijn lof Uma.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Uma (uit Gennep)
getuigenis voor online medium Carola
lieve Veroniek ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt Ria.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ria (uit Wageningen)
getuigenis voor online medium Veroniek
Lieve Yuorah, wat ik moest weten heb je helemaal verteld zoals het was. Wat mij dan ook helemaal gelukkig maakt. De rest moet ik nog afwachten, je hoort me nog. Vele groetjes x. M.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mathilde (uit Zwolle)
getuigenis voor online medium Yuorah
Top medium. zag een aantal keren iets in de kaarten liggen wat niemand anders zag. Uiteindelijk uitgekomen. Heel goed gezien.

Getuigenis van 5   online geplaatst door GUN
getuigenis voor online medium Lucien
Thaiis. Na de eerste keer het te vergeten te hebben, zet ik daarom nu gelijk deze recentie. Omdat deze dame het meer dan waard is. Doortastend en veel respect geeft zij eerlijk en kundig haar Reading. Geef deze dame uw vertrouwen en alles word veel helderder. Groet, Olivia.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Olivia (uit Arnhem)
getuigenis voor online medium Thaiis
Anouk. Heel erg bedankt voor het lieve positieve geprek. Ik zal allein maar nog positief denken. Zodra er veranderingen komen meld ik me weer. Je hebt me erg geholpen. liefs X.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Xenia (uit Huizen)
getuigenis voor online medium Anouk
Yuorah. Bedankt voor alles wat je gedaan heb, voor het luisterend oor, door ons gesprek heb ik diepere inzichten gekregen in mezelf, jij bent zo een fijn mens om mee te praten, wat je voorspeld komt ook uit het één wat sneller dan het ander, Ik vind je gewoon TOP Aurore.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Aurore (uit Venlo)
getuigenis voor online medium Yuorah
Carola bedankt voor je woorden.. verreweg de beste medium!

Getuigenis van 4   online geplaatst door Esila (uit Staphorst)
getuigenis voor online medium Carola
Liefs.Lieve mensen, wat is Vitta goed. Door haar intuïtief aanvoelen en met de hulp van haar kaarten geeft medium Vitta me steeds het juiste advies. Met veel licht en liefde staat ze me altijd bij, in goede en minder goede dagen. Dankzij haar voel ik me sterker worden van dag tot dag. Dank je Vitta. Groetjes Lucie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lucie (uit Woudenberg)
getuigenis voor online medium Vitta

paranormale online medium Sid
Sid
Sid is een echte aanrader voor iedereen. Bedankt voor het consult, het was super. Tot gauw, Hailey.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Hailey (uit Beesel)
getuigenis voor online medium Sid
Tjitske is een superlieve oprechte vrouw. Ontzettend bedankt voor de leuke gesprekken en jouw steun en de rake voorspellingen. Tot snel weer. Liefs Cat.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Cathaleya (uit Beverwijk)
getuigenis voor online medium Tjitske
Waffa, je zat er pal op . Jij wist mijn situatie zeer vlug aan te voelen en mij de nodige handvaten aan te reiken. Ik bel je zeker nog terug. Liefs Janette.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Janette (uit Nieuwegein)
getuigenis voor online medium Waffa
Bedankt Louisa voor het verhelderend warme gesprek, ik voel mij al beter, de knoop kan doorgehakt worden en weer een beetje rijker aan inzichten. Groetjes Laya.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Laya (uit Boekel)
getuigenis voor online medium Louisa
Hoi Nina, Wil voor jou een getuigenis plaatsen. Wat ben jij goed zeg. Ook heel fijn om mee te praten. Dankjewel Ali.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Ali (uit Westerveld)
getuigenis voor online medium Nina
Lieve Remon, ik heb je zonet 2x gesproken. Je weet vast wel wie ik ben. Ben diegene die zonet een hele vragenlijstje had haha! En ik spreek je al denk ik ong 9 maanden? Maar ik vind jou zoo belachelijk goed, toch zeker wel van een another level! Ik heb veel, maar ook echt veeel mediums gesproken. En jij bent toch zeker wel mijn favoriet!.. Hoe goed jij mensen kunt invoelen, is bijna eng haha.. je voelt mensen super snel en haarfijn in! Je komt met karaktereigenschappen, situaties wat hun momenteel bezig houdt, wat er allemaal in hun om gaat, hoe ze naar me toe staan, specifieke details etc.. je komt met dingen die je niet kunt weten. Je hebt ook nog eens zoveel geduld met mij. Bedankt Remon! Heel blij met jou! Veel liefs, Louise

Getuigenis van 5   online geplaatst door Louise
getuigenis voor online medium Remon
Één van de beste op de lijn. Wat een aanwinst! Ze kan steengoed de dingen beschrijven – wat er speelt, wat bezig is en wat er komt. Op heel korte tijd, kan ze super veel vertellen. Ook de persoonlijkheid omschrijven van de persoon als de inzichten dat je meekrijgt, kan een psycholoog niet tegenop. Ze is steeds bezet, heel geduldig en lief, wel moeilijk te pakken te krijgen. Stel ze weet iets niet, gaat ze niet lullen. Sterke aanrader!! Dank je, ondertussen verliep het zoals je vertelde, … . Nu nog de rest. Cheyenne

Getuigenis van 5   online geplaatst door Cheyenne
getuigenis voor online medium Eloise
Daniel, voelt de zaken perfect aan, kan details geven. Voelt goed en eerlijk dus ben ervan overtuigd dat zijn voelen ivm toekomst ook goed zit. Top medium Wil.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Wil (uit Wijdemeren)
getuigenis voor online medium Daniel
Lieve Sita ik wil je enorm bedanken voor de heldere inzichten die je mij gegeven hebt, je bent super aangenaam en warm persoon. Heb geen seconde spijt dat ik jou gebeld heb dank u veel licht en liefde Marjorie xx

Getuigenis van 4   online geplaatst door Marjorie (uit Oostzaan)
getuigenis voor online medium Sita
Lieve Carola, Wat heb ik je de afgelopen tijd veel gesproken en wat heb je veel voor mij betekent. Heel erg bedankt voor je hulp, je adviezen en je voorspellingen je hebt altijd gelijk en je bent altijd eerlijk. Dankjewel voor alles, Angel.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Angel (uit Steenwijkerland)
getuigenis voor online medium Carola
Topconsulent. Ongelooflijk! Met een verbluffende helderheid en eerlijkheid geeft ze in slechts enkele minuten meer informatie dan anderen in een uur. Haar vermogen om de situatie en toekomst te onthullen is ronduit vet. Ze overstijgt de conventionele grenzen om je diepgravende inzichten te bieden die je nodig hebt. Wat haar werkelijk onderscheidt, is haar unieke manier van vertellen en uitleggen. Maar bovenal, haar consultatie brengt rust. Aangename stem en duidelijk. Ondanks eventuele zorgen en onvoltooide situaties, die er toch nog zijn, geeft ze toch oplossingen aan en tips. Dank u tot snel.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Annemarieke
getuigenis voor online medium Eloise
Eerlijk, zuiver dat ben jij. Dank. Sita is goed. Je verdient een pluim. Heerlijk consult. Vol moed ga ik weer verder. Eden.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Eden (uit Bunschoten)
getuigenis voor online medium Sita
Yuorah je bent snel in invoelen en wel lief, je antwoord ook netjes op alles. Ik heb je in totaal nu 3x gebeld en telkens met pauze ertussen. Je hebt alles juist weer gezegd en voorspellingen waren allemaal het zelfde, je voelt dingen goed aan. Erg bedankt ik hou je op de hoogte hoe het zich gaat verlopen dikke zoen xxx

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lin (uit Tilburg)
getuigenis voor online medium Yuorah
Ik heb al veel gesprekken met Veroniek gevoerd. Ik kan mezelf zijn bij haar. Elk onderwerp is bespreekbaar. Ze luistert goed en geeft door wat je moet horen en niet wat je wilt horen. Vrolijk, spontaan en spot on.

Getuigenis van 5   online geplaatst door G
getuigenis voor online medium Veroniek
Dit is mijn beste paragnost. Ik ben zo blij met je Samantha. Ga zo door. Wij zijn nog op 1 ding in afwachting, maar ik vertrouw erop dat het snel uit gaat komen. Ik laat het je weten zodra je voorspelling is uitgekomen. Lieve mensen ik adviseer jullie om dit medium te bellen. Zij is echt een aanrader. Veel liefs Tracy.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Tracy (uit Elburg)
getuigenis voor online medium Samantha
Medium MB.Rhais , dank je wel. Je maakt oprecht tijd en zegt waar het op staat. Leuk dat je dit doet voor de juiste redenen. Elise.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Elise (uit Bergen)
getuigenis voor online medium MB Rhais
Ik heb Lucien nu een aantal keren gesproken. Ze is duidelijk, open, eerlijk constructief (ze praat je absoluut niet naar je mond). Tot nu toe klopt alles wat ze zegt. Geen speld tussen te krijgen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door G
getuigenis voor online medium Lucien
Aylin je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader Greta x.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Greta. (uit Meerssen)
getuigenis voor online medium Aylin
Sharida is een lief en zuiver medium op korte termijn binnen een week 2 voorspellingen uitgekomen benieuwd naar de rest tot snel. Roger.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Roger (uit Wijdemeren)
getuigenis voor online medium Sharida
Lieve Lobke, bedankt voor het gesprek. Ik heb je eventjes gehoord en het doet echt goed. Ik kijk vol verwachting uit naar de komende tijd. Liefs Katherine.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Katherine (uit Oss)
getuigenis voor online medium Lobke
Lieve Louisa, ik ga mijn best doen om positief te blijven. Jij voelt de dingen perfect aan. Geweldig. Je bent zo zuiver in je waarnemingen. Dank je wel liefs Jose.

Getuigenis van 4   online geplaatst door José (uit Harlingen)
getuigenis voor online medium Louisa
Carola had alweer gelijk in haar voorspelling. Ze ziet de dingen heel goed en brengt alles duidelijk over. Zelfs wanneer ik denk dat iets niet kan uitkomen, bleek het toch de waarheid te zijn. Carola is echt een topper. xxx Paula.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Paula (uit Opmeer)
getuigenis voor online medium Carola

paranormale online medium Sid
Sid
Sid, bedankt voor al de keren dat u me te woord stond, u voelt me heel goed aan hopelijk komt de voorspelling ook uit. U geeft ook goede raad nogmaals bedankt. Selene.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Selene (uit Eersel)
getuigenis voor online medium Sid
Lieve Louisa, dank voor je lieve woorden. En je had de hele tijd gelijk. Bel zeker weer terug Sarah.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sarah (uit Goes)
getuigenis voor online medium Louisa
Allex. Je bent goed en direct met antwoorden. Dank voor je steun. Lieve Groet Joke.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Joke (uit Roerdalen)
getuigenis voor online medium Allex
Hallo lieverd, ik wil je weer bedanken voor je mooie inzichten. Ik blijf er aan werken en 1 ding is al uitgekomen en dat is mijn auto onderdeel vervangen moest worden. Niet blij mee maar wel waar, dure grapjes zijn het. De rest moet ik nog rustig afwachten. Ik hou je op de hoogte. Ik ben erg dankbaar.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Anaya
Lieve Louisa je bent een aangenaam en eerlijk medium. Je voelt de dingen direct aan zonder dat ik veel moet vertellen. En ook fijn om een goed gesprek te hebben, je stuurt positief vooruit en dat is wel heel comfortabel. Alyne.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Alyne (uit Steenwijkerland)
getuigenis voor online medium Louisa
Klaartje is een super lieve vrouw. Fijn je te spreken en je stem te horen. Dank voor de inzichten en tips, waar ik zeker iets mee kan Tanja.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Tanja (uit Eemnes)
getuigenis voor online medium Klaartje
Heel vriendelijke lieve dame is Valentine, een die er niet omheen draait, maar zegt waar het op neerkomt. Geeft je achteraf een aangenaam opgelucht gevoel. Is de moeite waard voor een consult. Dank Jodie.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jodie (uit Zundert)
getuigenis voor online medium Valentine
Louisa voelt veel aan, ze voelt ook aan waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe dat een invloed heeft op het heden, ook het verleden de oorzaak van je reactie, ik vind haar goed wat betreft het invoelen van je situatie. Liefs Lenora.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lenora (uit Almelo)
getuigenis voor online medium Louisa
Hoi Patries, bedankt voor je consult. Het was precies wat ik zelf ook voelde, en hij weer terug is gekomen. Je bent zeker een aanrader. Ik hou je op de hoogte qua voorspellingen. Heel veel liefs Lis.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lis (uit Spijkenisse)
getuigenis voor online medium Patries
Dank je wel Stefaan voor je luisterend oor, het fijne gesprek en advies die je me gegeven hebt. Fijn wat je me vertelde, dit licht puntje had ik echt even nodig! Nogmaals Dank. Groetjes Mieke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mieke
getuigenis voor online medium Stefaan
En ja hoor Elena. Je had gelijk. Hij nam nadat wij de telefoon neerlegden al contact op. Thanks Nessa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nessa (uit Nederweert)
getuigenis voor online medium Elena

paranormale online medium Wen
Wen
Wen. Ben na vele gesprekken met jou zeker nog niet uitgepraat met jou. Jij bent zo goed in wat jij doet. Lieve groet, Melissa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Melissa (uit Alphen aan den Rijn)
getuigenis voor online medium Wen
Karine. Een heel lieve dame, geeft ook veel rust. wat ze in de kaarten ziet kan ik heel goed plaatsen. ik geloof er echt wel in dat deze voorspelling gaat uitkomen. Liefs Herma.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Herma (uit Druten)
getuigenis voor online medium Karine
Dank je wel Stefaan voor je luisterend oor, het fijne gesprek en advies die je me gegeven hebt. Fijn wat je me vertelde, dit licht puntje had ik echt even nodig! Nogmaals Dank. Groetjes Mieke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mieke
getuigenis voor online medium Stefaan
Hoi Louisa, zojuist heel helder beeld door jou gekregen jij zegt het zelfde wat een andere medium ook al zei. Je bent een topper. Ik beveel Louisa aan vele andere de moeite waard. Wat een duidelijkheid en zeer lief schatje een knuffel v mij Ona.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ona (uit Lisse)
getuigenis voor online medium Louisa
Zeer prettig gesprek. En nu hopen dat alle voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte Shiloh. Dank je voor de antwoorden. Vittoria.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Vittoria (uit Helmond)
getuigenis voor online medium Shiloh
Het gesprek met Reine bracht mij verheldering, zoals zij het ziet en aanvoelt. Een prachtig dame.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cynthia (uit Lelystad)
getuigenis voor online medium Riene
Liefste Annick. Wat een topmedium bent U. Ik bel eens geregeld naar de lijn, maar wat U aanvoelt en doorkrijgt is fenomenaal. Een aanrader voor iedereen. Liefs Gabriella.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Gabriella (uit Valkenswaard)
getuigenis voor online medium Annick
Lieve Lara, ik heb nog nooit zo vaak iemand in korte tijd gebeld. Ik vind je super, je krijgt veel door, details, en ik vind je een super mens. Dankjewel weer Livia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Livia (uit Tiel)
getuigenis voor online medium Lara
Lieve Morgane, Wij kennen elkaar best wel al een heel lange tijd. je bent mijn steun en toeverlaat, wat ben jij toch een goeie medium en je weet ook heel goed je voorspellingen te verwoorden. Je bent zuiver en wat ik heel erg in je waardeer, je bent eerlijk. Soms is het ook eng dat je het allemaal zo goed kan voorspellen. Nu maar afwachten op de rest. Spreek je een deze dagen weer. Groetjes N.

Getuigenis van 4   online geplaatst door N (uit Beek)
getuigenis voor online medium Morgane
Isha ziet veel precies zoals het is. Gewoon prachtige reading. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp Inge.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Inge (uit Beesel)
getuigenis voor online medium Isha
Dank je wel Lavin. heel bijzonder hoe jij tot twee keer toe hetzelfde blijft voorspellen. en er is ook al het een en ander uitgekomen. A

Getuigenis van 4   online geplaatst door A (uit Scherpenzeel)
getuigenis voor online medium Lavin
Bedankt voor het mooie consult, alles wat je voor mij hebt voorspeld is uitgekomen. Dank zij jou kan ik weer lachen en genieten van het leven.Lieve Olga, dikke kus Louise.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Louise (uit Amsterdam)
getuigenis voor online medium Olga

paranormale online medium Evs
Evs
Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal EVS aanraden om je door uw problemen te helpen.

Getuigenis van 4   online geplaatst door An (uit Zwijndrecht)
getuigenis voor online medium Evs
Lieve Pheadra wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Sara.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sara (uit Voerendaal)
getuigenis voor online medium Phaedra
Lieve Carola, jij zag altijd al zijn liefde voor mij. Er zit een oceaan tussen ons, maar niks lijkt die diepe connectie te kunnen stoppen. Jij zag dat het de goede kant uit zou gaan en ik kan dan ook bevestigen dat er dagelijks contact is en dat hij zijn gevoelens heeft geuit. We zijn nog gekker op elkaar dan eerst. Dankjewel voor je altijd goede advies en lieve woorden. Ik hoop dat we elkaar binnen enkele maanden weer gaan zien. Als de relatie officieel is, laat ik het jou weten. Liefs Rani

Getuigenis van 5   online geplaatst door Rani (uit Maasgouw)
getuigenis voor online medium Carola
Marya. Is een boeiende vrouw in alle opzichten. Een aanrader voor mensen die de waarheid niet schuwen. Liefs Cindy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cindy (uit Eersel)
getuigenis voor online medium Marya
Ze heeft veel meer in haar marge dan andere mediums. Je weet precies wat er komt en hoe. Blijft steeds bij het zelfde ook al lijkt het op een gegeven moment niet zo toch komt het. Ze geeft je hierdoor enorm veel vertrouwen. Wat ze ook doe of zegt het komt zeker. Dankjewel Nina voor het enorme geduld met mij en dat je er steeds weer bent. xxx Emmy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Emmy (uit Vught)
getuigenis voor online medium Nina
Hee lieve Olga. Je kunt zo goed invoelen op de situatie en wat heb je de persoon toch goed omschreven. Alles klopte wat je vertelde en heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel en ik bel je zeker nog eens F.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Fre (uit Steenwijkerland)
getuigenis voor online medium Olga
Thaiis, ik ben je altijd zo dankbaar. Al zijn het maar kleine dingen die je doorkrijgt, het is zo mooi, zo intens. Liefs Jane.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Jane (uit Roozendaal)
getuigenis voor online medium Thaiis
Beste Olivia, ik bel u zeker nog een keertje terug. Maar wat een kanjer van een vrouw ben je. Zonder dat ik iets zei, kwam je met alles boven tafel. Ik sta versteld. Mensen Olivia is zeker een aanrader. Ze komt gelijk op de punt. Warm en lief mens. Goed consult, allemaal juiste waarnemingen. Lieve hartegroet Petra.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Petra (uit Nederweert)
getuigenis voor online medium Olivia
Allerliefste Gabrielle, Wat een supervrouw ben jij. Alles wat je zegt en aanvoelt komt uit. Jij bent meer dan TOP. Jij hebt werkelijk meerdere gaven gekregen en stelt ze ten dienste van de mensen. Heel veel dank daarvoor Adriana.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Adriana (uit Zoetermeer)
getuigenis voor online medium Gabrielle
Wauw Cassandra. Wat heb ik een mooie reading van je gehad. Dankjewel Melia.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Melia (uit Tholen)
getuigenis voor online medium Cassandra
Petrus, U bent een heel duidelijk medium. Zonder vragen te stellen vertelt u precies over mijn heden en verleden. Dank je wel, kan je alleen maar aanraden. Heb goede ervaringen met Petrus.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Saffie (uit Baarn)
getuigenis voor online medium Petrus
Hallo lief mens! Fijn om met jou gesproken te hebben. Bedankt voor alle inzichten fijne kerstdagen

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Jeanette
Dankjewel Gazali. je bent een schat van een man Groeten Ines. Tot de volgende keer.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Ines (uit Woensdrecht)
getuigenis voor online medium Gazali
Een geweldig medium waar ik helemaal rustig van bent geworden. Hoop had ik niet meer maar U voorspellingen over mijn werk en mijn dochter zijn uitgekomen. Geweldig en super bedankt voor het verhelderende fijne gesprek... Knuffel van Sarila

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sarila
getuigenis voor online medium Johannes
Anaya Bedankt voor het fijne gesprek en ik hoop dat het inderdaad gunstig zal uitpakken allemaal. Ik hou je op de hoogte en tot horens. Lieve x

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lieve (uit Vlissingen)
getuigenis voor online medium Anaya

paranormale online medium Sid
Sid
Lieve mensen, ik was een beetje sceptisch tegenover wie ik zou kiezen uit deze hele lijst helderzienden. Werkt dit echt. Is het wel te geloven. Nu heb ik Sid gekozen en moet ik zeggen dat deze persoon volledig juist was met wat er aan de gang was in mijn leven. Zonder ik hem iets heb verteld. Buiten dat ik in een goeie relatie zit. Deze persoon is echt een voorbeeld voor diegene die soms twijfelen aan hun leven. Door ons gesprek voel ik me heel gelukkig want ik was al aan het werk om meer een positiever te staan in het leven. En jij bevestigde alleen maar dat ik goed op weg ben En zo voel ik me er ook bij. Bedankt voor dit mooie consult.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cleo (uit Opmeer)
getuigenis voor online medium Sid
Lieve Biba, ik wilde je hartelijk danken voor onze gesprekken. Niet alleen kloppen jouw voorspellingen die je uit de kaarten haalt, je bent ook een heel lief gevoelig mens die echt om mensen geeft. Je hebt mij een hele goede oplossing gegeven voor mijn problemen en zelfs geholpen om die te verwezenlijken. Ik ga er aan werken en weet zeker dat het gaat lukken. Heel veel dank Hannah.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Hannah (uit Zundert)
getuigenis voor online medium Biba
Lieve Vitta, ik wil je bedanken voor je woorden. Deed me zo goed. Hoop echt dat alles mag uit komen van de andere voorspellingen. dankje, Nissa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nissa (uit Eemsdelta)
getuigenis voor online medium Vitta
Als je verwacht dat ze alleen maar zegt wat je wilt horen, heb je bij Marya niets verloren. Ook de niet zo leuke dingen komen naar boven en zaken die je niet verwacht. Ze is gewoon zuiver en eerlijk en dat is haar grote kracht. Daar waar nodig geeft ze je gewoon een schop onder je kont. Niet altijd even leuk, maar daarmee blijf je wel met beide benen op de grond. Een reading met Marya vind ik altijd top. Want ik voel me daarna weer een stuk beter en het lucht zo enorm op. Met wat er tot nu toe is uitgekomen zat ze nooit fout. Mijn advies: bel Marya, want ze is een hartelijk mens met een hart van goud.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sanne (uit Steenbergen)
getuigenis voor online medium Marya
Lieve Olga, dank je wel voor het consult, je hebt mij zeer goed geholpen en je zag klaar en duidelijk hoe ik mij voelde. Prachtig gewoon. Dikke knuffel Mar.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mar (uit Oirschot)
getuigenis voor online medium Olga
Beste Merlijn. Dankjewel voor je reading en de persoonlijke groei oefening en voorbereiding voor het gesprek om sterk in mijn kracht en energie te staan.

Getuigenis van 5   online geplaatst door L
getuigenis voor online medium Merlijn
Leane, is met recht een geweldig medium. Krijgt de dingen haarfijn binnen. Zo fijn dat ik haar gebeld heb. Had ik het maar eerder gedaan. De voorspellingen van de vorige keer ook uitgekomen. Ik plaats niet zomaar een review maar deze vrouw ziet het gewoon echt zoals het is. Lief en betrokken en de helderste van allemaal als je het mij vraagt. Ik bel haar zeker nog eens. Liefs Lucy.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lucy (uit Putten)
getuigenis voor online medium Leane
Ayla is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Ayla op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ria.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ria (uit Drechterland)
getuigenis voor online medium Ayla
Lieve Anitta, jij bent meer dan vijf sterren waard. Ik spreek jou nu al een hele tijd en al jouw voorspelling komen uit. Jij bent zo zuiver en oprecht. Bedankt voor jouw luisterend oor en goede raad. Maya.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Maya (uit Lisse)
getuigenis voor online medium Anitta
Hoi Youss. Ik was zo in de wolken de eerste keren en helemaal overrompeld van u voorspellingen dat ze zo specifiek uitkwamen en op zo een korte tijd. Wat ben ik je DANKBAAR. Zo steeds on point en gedetailleerd juist. Je bent een prachtmens en heel bijzonder. xxx Coralie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Coralie (uit Apeldoorn)
getuigenis voor online medium Youss
Paar keer gebeld metSofhia. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je. Anton.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anton (uit Zoeterwoude)
getuigenis voor online medium Sofhia

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium, mailconsults met online mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP