getuigenissen paranormale online medium

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONZE PARANORMALE MEDIUMS

Betrouwbare online mediums staan klaar voor u, lees hieronder de getuigenissen. Lees hier wat anderen over onze paranormale online mediums schrijven in een getuigenis.

Dank je wel Stefaan voor je luisterend oor, het fijne gesprek en advies die je me gegeven hebt. Fijn wat je me vertelde, dit licht puntje had ik echt even nodig! Nogmaals Dank. Groetjes Mieke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mieke
getuigenis voor online medium Stefaan
En ja hoor Elena. Je had gelijk. Hij nam nadat wij de telefoon neerlegden al contact op. Thanks Nessa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nessa (uit Nederweert)
getuigenis voor online medium Elena

paranormale online medium Wen
Wen
Wen. Ben na vele gesprekken met jou zeker nog niet uitgepraat met jou. Jij bent zo goed in wat jij doet. Lieve groet, Melissa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Melissa (uit Alphen aan den Rijn)
getuigenis voor online medium Wen
Karine. Een heel lieve dame, geeft ook veel rust. wat ze in de kaarten ziet kan ik heel goed plaatsen. ik geloof er echt wel in dat deze voorspelling gaat uitkomen. Liefs Herma.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Herma (uit Druten)
getuigenis voor online medium Karine
Dank je wel Stefaan voor je luisterend oor, het fijne gesprek en advies die je me gegeven hebt. Fijn wat je me vertelde, dit licht puntje had ik echt even nodig! Nogmaals Dank. Groetjes Mieke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Mieke
getuigenis voor online medium Stefaan
Hoi Louisa, zojuist heel helder beeld door jou gekregen jij zegt het zelfde wat een andere medium ook al zei. Je bent een topper. Ik beveel Louisa aan vele andere de moeite waard. Wat een duidelijkheid en zeer lief schatje een knuffel v mij Ona.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ona (uit Lisse)
getuigenis voor online medium Louisa
Zeer prettig gesprek. En nu hopen dat alle voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte Shiloh. Dank je voor de antwoorden. Vittoria.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Vittoria (uit Helmond)
getuigenis voor online medium Shiloh
Het gesprek met Reine bracht mij verheldering, zoals zij het ziet en aanvoelt. Een prachtig dame.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cynthia (uit Lelystad)
getuigenis voor online medium Riene
Liefste Annick. Wat een topmedium bent U. Ik bel eens geregeld naar de lijn, maar wat U aanvoelt en doorkrijgt is fenomenaal. Een aanrader voor iedereen. Liefs Gabriella.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Gabriella (uit Valkenswaard)
getuigenis voor online medium Annick
Lieve Lara, ik heb nog nooit zo vaak iemand in korte tijd gebeld. Ik vind je super, je krijgt veel door, details, en ik vind je een super mens. Dankjewel weer Livia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Livia (uit Tiel)
getuigenis voor online medium Lara
Lieve Morgane, Wij kennen elkaar best wel al een heel lange tijd. je bent mijn steun en toeverlaat, wat ben jij toch een goeie medium en je weet ook heel goed je voorspellingen te verwoorden. Je bent zuiver en wat ik heel erg in je waardeer, je bent eerlijk. Soms is het ook eng dat je het allemaal zo goed kan voorspellen. Nu maar afwachten op de rest. Spreek je een deze dagen weer. Groetjes N.

Getuigenis van 4   online geplaatst door N (uit Beek)
getuigenis voor online medium Morgane
Isha ziet veel precies zoals het is. Gewoon prachtige reading. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp Inge.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Inge (uit Beesel)
getuigenis voor online medium Isha
Dank je wel Lavin. heel bijzonder hoe jij tot twee keer toe hetzelfde blijft voorspellen. en er is ook al het een en ander uitgekomen. A

Getuigenis van 4   online geplaatst door A (uit Scherpenzeel)
getuigenis voor online medium Lavin
Bedankt voor het mooie consult, alles wat je voor mij hebt voorspeld is uitgekomen. Dank zij jou kan ik weer lachen en genieten van het leven.Lieve Olga, dikke kus Louise.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Louise (uit Amsterdam)
getuigenis voor online medium Olga

paranormale online medium Evs
Evs
Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal EVS aanraden om je door uw problemen te helpen.

Getuigenis van 4   online geplaatst door An (uit Zwijndrecht)
getuigenis voor online medium Evs
Lieve Pheadra wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Sara.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sara (uit Voerendaal)
getuigenis voor online medium Phaedra
Lieve Carola, jij zag altijd al zijn liefde voor mij. Er zit een oceaan tussen ons, maar niks lijkt die diepe connectie te kunnen stoppen. Jij zag dat het de goede kant uit zou gaan en ik kan dan ook bevestigen dat er dagelijks contact is en dat hij zijn gevoelens heeft geuit. We zijn nog gekker op elkaar dan eerst. Dankjewel voor je altijd goede advies en lieve woorden. Ik hoop dat we elkaar binnen enkele maanden weer gaan zien. Als de relatie officieel is, laat ik het jou weten. Liefs Rani

Getuigenis van 5   online geplaatst door Rani (uit Maasgouw)
getuigenis voor online medium Carola
Marya. Is een boeiende vrouw in alle opzichten. Een aanrader voor mensen die de waarheid niet schuwen. Liefs Cindy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cindy (uit Eersel)
getuigenis voor online medium Marya
Ze heeft veel meer in haar marge dan andere mediums. Je weet precies wat er komt en hoe. Blijft steeds bij het zelfde ook al lijkt het op een gegeven moment niet zo toch komt het. Ze geeft je hierdoor enorm veel vertrouwen. Wat ze ook doe of zegt het komt zeker. Dankjewel Nina voor het enorme geduld met mij en dat je er steeds weer bent. xxx Emmy.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Emmy (uit Vught)
getuigenis voor online medium Nina
Hee lieve Olga. Je kunt zo goed invoelen op de situatie en wat heb je de persoon toch goed omschreven. Alles klopte wat je vertelde en heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel en ik bel je zeker nog eens F.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Fre (uit Steenwijkerland)
getuigenis voor online medium Olga
Thaiis, ik ben je altijd zo dankbaar. Al zijn het maar kleine dingen die je doorkrijgt, het is zo mooi, zo intens. Liefs Jane.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Jane (uit Roozendaal)
getuigenis voor online medium Thaiis
Beste Olivia, ik bel u zeker nog een keertje terug. Maar wat een kanjer van een vrouw ben je. Zonder dat ik iets zei, kwam je met alles boven tafel. Ik sta versteld. Mensen Olivia is zeker een aanrader. Ze komt gelijk op de punt. Warm en lief mens. Goed consult, allemaal juiste waarnemingen. Lieve hartegroet Petra.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Petra (uit Nederweert)
getuigenis voor online medium Olivia
Allerliefste Gabrielle, Wat een supervrouw ben jij. Alles wat je zegt en aanvoelt komt uit. Jij bent meer dan TOP. Jij hebt werkelijk meerdere gaven gekregen en stelt ze ten dienste van de mensen. Heel veel dank daarvoor Adriana.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Adriana (uit Zoetermeer)
getuigenis voor online medium Gabrielle
Wauw Cassandra. Wat heb ik een mooie reading van je gehad. Dankjewel Melia.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Melia (uit Tholen)
getuigenis voor online medium Cassandra
Petrus, U bent een heel duidelijk medium. Zonder vragen te stellen vertelt u precies over mijn heden en verleden. Dank je wel, kan je alleen maar aanraden. Heb goede ervaringen met Petrus.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Saffie (uit Baarn)
getuigenis voor online medium Petrus
Hallo lief mens! Fijn om met jou gesproken te hebben. Bedankt voor alle inzichten fijne kerstdagen

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anoniem
getuigenis voor online medium Jeanette
Dankjewel Gazali. je bent een schat van een man Groeten Ines. Tot de volgende keer.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Ines (uit Woensdrecht)
getuigenis voor online medium Gazali
Een geweldig medium waar ik helemaal rustig van bent geworden. Hoop had ik niet meer maar U voorspellingen over mijn werk en mijn dochter zijn uitgekomen. Geweldig en super bedankt voor het verhelderende fijne gesprek... Knuffel van Sarila

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sarila
getuigenis voor online medium Johannes
Anaya Bedankt voor het fijne gesprek en ik hoop dat het inderdaad gunstig zal uitpakken allemaal. Ik hou je op de hoogte en tot horens. Lieve x

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lieve (uit Vlissingen)
getuigenis voor online medium Anaya

paranormale online medium Sid
Sid
Lieve mensen, ik was een beetje sceptisch tegenover wie ik zou kiezen uit deze hele lijst helderzienden. Werkt dit echt. Is het wel te geloven. Nu heb ik Sid gekozen en moet ik zeggen dat deze persoon volledig juist was met wat er aan de gang was in mijn leven. Zonder ik hem iets heb verteld. Buiten dat ik in een goeie relatie zit. Deze persoon is echt een voorbeeld voor diegene die soms twijfelen aan hun leven. Door ons gesprek voel ik me heel gelukkig want ik was al aan het werk om meer een positiever te staan in het leven. En jij bevestigde alleen maar dat ik goed op weg ben En zo voel ik me er ook bij. Bedankt voor dit mooie consult.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Cleo (uit Opmeer)
getuigenis voor online medium Sid
Lieve Biba, ik wilde je hartelijk danken voor onze gesprekken. Niet alleen kloppen jouw voorspellingen die je uit de kaarten haalt, je bent ook een heel lief gevoelig mens die echt om mensen geeft. Je hebt mij een hele goede oplossing gegeven voor mijn problemen en zelfs geholpen om die te verwezenlijken. Ik ga er aan werken en weet zeker dat het gaat lukken. Heel veel dank Hannah.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Hannah (uit Zundert)
getuigenis voor online medium Biba
Lieve Vitta, ik wil je bedanken voor je woorden. Deed me zo goed. Hoop echt dat alles mag uit komen van de andere voorspellingen. dankje, Nissa.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nissa (uit Eemsdelta)
getuigenis voor online medium Vitta
Als je verwacht dat ze alleen maar zegt wat je wilt horen, heb je bij Marya niets verloren. Ook de niet zo leuke dingen komen naar boven en zaken die je niet verwacht. Ze is gewoon zuiver en eerlijk en dat is haar grote kracht. Daar waar nodig geeft ze je gewoon een schop onder je kont. Niet altijd even leuk, maar daarmee blijf je wel met beide benen op de grond. Een reading met Marya vind ik altijd top. Want ik voel me daarna weer een stuk beter en het lucht zo enorm op. Met wat er tot nu toe is uitgekomen zat ze nooit fout. Mijn advies: bel Marya, want ze is een hartelijk mens met een hart van goud.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sanne (uit Steenbergen)
getuigenis voor online medium Marya
Lieve Olga, dank je wel voor het consult, je hebt mij zeer goed geholpen en je zag klaar en duidelijk hoe ik mij voelde. Prachtig gewoon. Dikke knuffel Mar.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mar (uit Oirschot)
getuigenis voor online medium Olga
Beste Merlijn. Dankjewel voor je reading en de persoonlijke groei oefening en voorbereiding voor het gesprek om sterk in mijn kracht en energie te staan.

Getuigenis van 5   online geplaatst door L
getuigenis voor online medium Merlijn
Leane, is met recht een geweldig medium. Krijgt de dingen haarfijn binnen. Zo fijn dat ik haar gebeld heb. Had ik het maar eerder gedaan. De voorspellingen van de vorige keer ook uitgekomen. Ik plaats niet zomaar een review maar deze vrouw ziet het gewoon echt zoals het is. Lief en betrokken en de helderste van allemaal als je het mij vraagt. Ik bel haar zeker nog eens. Liefs Lucy.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Lucy (uit Putten)
getuigenis voor online medium Leane
Ayla is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Ayla op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ria.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Ria (uit Drechterland)
getuigenis voor online medium Ayla
Lieve Anitta, jij bent meer dan vijf sterren waard. Ik spreek jou nu al een hele tijd en al jouw voorspelling komen uit. Jij bent zo zuiver en oprecht. Bedankt voor jouw luisterend oor en goede raad. Maya.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Maya (uit Lisse)
getuigenis voor online medium Anitta
Hoi Youss. Ik was zo in de wolken de eerste keren en helemaal overrompeld van u voorspellingen dat ze zo specifiek uitkwamen en op zo een korte tijd. Wat ben ik je DANKBAAR. Zo steeds on point en gedetailleerd juist. Je bent een prachtmens en heel bijzonder. xxx Coralie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Coralie (uit Apeldoorn)
getuigenis voor online medium Youss
Paar keer gebeld metSofhia. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je. Anton.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anton (uit Zoeterwoude)
getuigenis voor online medium Sofhia
Gazali. Ik spreek u nu echt een lange tijd en u heeft al die tijd gelijk gehad. U bent een topper en meer dan 5 sterren waard. Ik ben blij dat u op deze lijn bent. Rots in de branding. Dank u wel voor al uw inzichten. En ze kloppen echt. Liefs R.

Getuigenis van 4   online geplaatst door R (uit Bladel)
getuigenis voor online medium Gazali

paranormale online medium Bo
Bo
Hoi Bo. Heb een paar dagen geleden een consult gehad van jou. Ik vond het een heel mooi gesprek. Het gaf heel veel energie en bevestiging. Een mooie spiegel. Dank je daarvoor Lotte.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lotte (uit Westerwolde)
getuigenis voor online medium Bo
Pas geleden een heerlijk gesprek met je gehad Cher. Je had helemaal gelijk.. heel bijzonder. Liefs Lilas

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lilas (uit Moerdijk)
getuigenis voor online medium Cher

paranormale online medium Sid
Sid
Lieve Sid. Een ijzersterk medium ben je, Ik ben sprakeloos. Echt waar. Een grote dank. Marie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Marie (uit Emmen)
getuigenis voor online medium Sid
Karine, ik wil je vooral bedanken dat ik altijd terecht bij jou kon voor mijn kaartjes te leggen. Voor jezelf lukt dat niet elk medium weet dat en omdat ik natuurlijk ook veel van mezelf weet, jij vertelt ineens alles heel veel en het klopt allemaal wat je in de kaartjes en doorkrijgt. Je bent een topmadam op deze site je verdient meer dan vijf sterren. Ik wil je ook bedanken voor je raad, liefs een collega.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Collega (uit Roozendaal)
getuigenis voor online medium Karine

paranormale online medium Sid
Sid
Lieve Sid, je bent zeker 5 sterren waard. Je kan heel goed invoelen en vertellen hoe een situatie in elkaar zit. Grtjs Inge.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Inge (uit Spijkenisse)
getuigenis voor online medium Sid
Lieve Jeanette jij geeft me niet alleen advies via de kaart maar je geeft me ook antwoorden op de vragen die ik stel en dat vind ik heel fijn. Tot gauw, ik bel je gauw weer Nona.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Nona (uit Beek)
getuigenis voor online medium Jeanette
Liefste Nins, elke keer weer sta ik te kijken van je gave. De juistheid van wat je zegt. Bedankt om me bij te staan op mijn pad. Jasmijn.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jasmijn (uit Maastricht)
getuigenis voor online medium Nina
Hai Safoera dankjewel voor je consult. Ik viel weg. Je reading was top! Klopt als een bus. Nu wachten op het verrassingsmoment. Waarheid zal boven water komen. Ik zal je op de hoogte stellen wanneer het zover is. Grt L. Denk dat je wel weet wie ik ben.

Getuigenis van 5   online geplaatst door L.
getuigenis voor online medium Safoera
Kiki je bent echt een engel dank u wel warme knuffel. Pas een hele mooie reading gehad Ik kan haar zeker aanbevelen bij anderen. Je was een enorme steun in de rug voor mij. Xxx Hope.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Hope (uit Bunnik)
getuigenis voor online medium Kiki
Hoi Gazali, fijn je weer gesproken te hebben en weer raak he. Ik spreek graag met je maar je kunt ook goed luisteren en dat is belangrijk. gr Sharda.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Sharda (uit Ommen)
getuigenis voor online medium Gazali
Hallo Isha Bedankt nogmaals voor de kaarsjes en weer de goede raad !!!

Getuigenis van 5   online geplaatst door Rita
getuigenis voor online medium Isha
Zeer goede kaartlegging, gelijk de spijker op z'n kop. Hopelijk komt het toekomstbeeld ook uit. Oceana je bent een lieve zachte eerlijke dame, ik vertrouw je helemaal, xxx Safie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Safie (uit Breda)
getuigenis voor online medium Oceana
Beste Cher, Ik heb jou vorige week voor het eerst gesproken en je was zo ontzettend scherp in het zien van mijn situatie. Je zag verschillende dingen zo in detail die je niet kan weten en je zag ook dat er geen contact was. Ik zei klopt al n hele tijd geen contact. Je antwoordde doodleuk, zeker deze week hoor je hem weer absoluut. En ja hoor, t was zo. Knap van jou, K.

Getuigenis van 4   online geplaatst door K (uit Veere)
getuigenis voor online medium Cher
Lieve Petrus, dankjewel voor je liefdevol heartfelt energie en gesprek, je bent een mooi zuiver en fijn mens en medium. Liefs Diana.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Diane (uit Hattem)
getuigenis voor online medium Petrus

paranormale online medium Wen
Wen
Lieve Wen, Vond het een hele fijne ervaring om met jou te spreken. Ik ga je zeker terugbellen.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Thais (uit Spijkenisse)
getuigenis voor online medium Wen
Lieve Mina, enige tijd geleden sprak ik u over de liefde. En toen zei u dat er iemand op me af kwam stappen die vroeg hoe het met me ging. Nou dat is ook gebeurd, precies zoals voorspeld. Nu is dit gegroeid naar iets bijzonders. Alles wat u heeft gezegd is uitgekomen en ik hoop dat de nieuwe voorspelling(en) die u mij gegeven heeft ivm hem en mij ook uit mogen komen. Ik zal het de tijd geven. Je bent een topper. Dank je wel, je hoort me zeker terug. Xx Marge.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Marge (uit Terschelling)
getuigenis voor online medium Mina
Lieve Cher Geen woorden voor hoe blij ik ben. Je voorspelling die ik enkele weken geleden niet kon geloven, is nu exact uitgekomen zoals je zei en zelfs in de week dat je zei. Heel heel straf. Geen woorden voor. Dank je wel voor je geduld en je zuivere gaven, groetjes Femke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Femke (uit Texel)
getuigenis voor online medium Cher
Wat een zuiver medium is Tineke, was echt een leuk gesprek. Goede inzichten gekregen waar ik iets mee kan. Gr Thea

Getuigenis van 5   online geplaatst door Thea (uit Den Haag)
getuigenis voor online medium Tineke
Anouk, bedankt voor het gesprek onlangs. de bankzaken zijn geregeld u had gelijk, ik had niet verwacht dat het binnen aantal uren geregeld zou kunnen zijn .U bent Ontzettend goed, bedankt Olivia xx.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Olivia (uit Heumen)
getuigenis voor online medium Anouk
Gazali heeft mij enorm goed geholpen. Is snel met invoelen, duidelijk en heeft dingen gezegd die hij niet kon weten. Ik bel je snel terug. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Lydia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Iydia (uit Cranendonck)
getuigenis voor online medium Gazali
Dank je wel, Gunter ik apprecieer hoe jij met mij omgaat je bent heel lief want ik heb het best soms moeilijk jou paranormaal gevoel is ook juist. Dank je en tot horens X.

Getuigenis van 4   online geplaatst door X (uit Waalre)
getuigenis voor online medium Gunter
Cher is echt een topper. Ik spreek haar al even en telkens komen haar voorspellingen uit. Ze heeft echt een unieke gave en heeft mega veel geduld. Ze weet je telkens gerust te stellen maar zegt ook waar het op staat. Het is echt een schat van een vrouw. Lieve Cher via deze weg wil ik je graag bedanken voor alle hulp en steun. Liefs, Grada.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Grada (uit Nederweert)
getuigenis voor online medium Cher
Anouk, ik heb u vorige week gesproken. Uw kaarten en gevoel gaven mij rust. Ik voel dat het goed komt. Dank u voor de wijze woorden. Saar.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Saar (uit Moerdijk)
getuigenis voor online medium Anouk
Moniquw, is een rustige dame met een zeer groot hart. Eerlijk geduldig enheel betrokken. Je reikt tips aan en heeft moed en geloof voor de meest onmogelijke zaken. Met veel liefde en adviesen ben je een grote steun. Wat je voor me doet en wat je aanvoelt is heel treffend. Bedankt Annemieke.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Annemieke (uit Amstelveen)
getuigenis voor online medium Monique
Lieve Gunter. Weer heb je gelijk gekregen ondanks m'n eigenwijsheid. Ik zal de volgende keer je waarschuwing, goed voor mezelf zorgen, niet in de wind slaan. Ook met betrekking tot de persoon waar mijn hart bij ligt heb je continue gelijk. Heb de persoon gehoord en gezien, maar toch is deze teruggetrokken in zichzelf. Ik hoop dat je woorden uitkomen en dat we nu mogen beginnen met de vriendschap en deze dan uitgebouwd zal worden tot meer. Maar het verleden bekeken en wat je verteld hebt zijn tot nu toe echt alle zaken uitgekomen, dus ik hou vertrouwen. Thanks Sofie.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sofie (uit Haarlem)
getuigenis voor online medium Gunter
Lieve Louisa, via deze weg wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben voor al je steun. Wat ben jij zo lief en geduldig. Je bent heel accuraat en geeft mij altijd de juiste adviezen. Jij bent echt een topper. Dikke knuffels en veel liefs van Amy. xxx.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Amy (uit Oostzaan)
getuigenis voor online medium Louisa
Beste Anouk als ik u aan de lijn heb, kom je door die je zachte stem enorm rustgevend, begripvol en sympathiek over. Enkele weken geleden wist je me tot het detail iets te vertellen over een situatie, ongelooflijk maar waar, maar alles is realiteit geworden. zelfs de details kloppen, dit is zeer bijzonder. Ik moet er zelf nog even over nadenken en er komen meer en meer details naar boven die u dus had gezien. hartelijk dank en tot een volgende keer. Wendy.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Wendy (uit Meerssen)
getuigenis voor online medium Anouk
Zuiver tot in detail. Dit medium is uiterst geschikt om te toetsen of hetgeen je zelf aanneemt klopt. Je zult zien dat haar uitleg van de situatie zaken zo verheldert dat het je helpt beter inzicht te hebben. Zeker een aanrader.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jon
getuigenis voor online medium Niamh

paranormale online medium Evs
Evs
Ik spreek Evs, nu al een tijdje, naast dat haar voorspellingen echt uit komen is ze ook echt oprecht een goede life coach. Ze geeft je tips en adviezen waar je echt wat mee kan. Ze heeft mij echt vaak geholpen met het vinden van rust als ik er helemaal doorheen zat. Ik raad iedereen aan haar te bellen. Liefs B.

Getuigenis van 5   online geplaatst door B (uit Zeewolde)
getuigenis voor online medium Evs

paranormale online medium Wen
Wen
Zeer goed medium. Wen neemt de tijd voor je en verifieert wat ze tegenkomt om zeker te zijn. Ze geeft een duidelijke uitleg die veel zaken herkenbaar maakt.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jon
getuigenis voor online medium Wen
Cher, wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energieën weg te halen. Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit. Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf. Liefs Suus.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Suus (uit Bernheze)
getuigenis voor online medium Cher
Beste Odette. ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Je bent zo zuiver en eerlijk. Veel liefs A

Getuigenis van 5   online geplaatst door A (uit Montfoort)
getuigenis voor online medium Odette
Yuorah, ik kan alleen maar zeggen dat je fantastisch bent. Je slaat de spijker altijd op zijn kop en je bent altijd een luisterend oor. Wat je zegt komt uit, ook al is geduld hebben soms lastig, je bent een topper. Liefs Sandra.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Sandra (uit Harlingen)
getuigenis voor online medium Yuorah
Lieve Gunter. je bent een super medium. Degene uit het buitenland stuurde na enkele minuten na ons gesprek een bericht. en ik ben geslaagd zoals je voorspeld hebt. Nadia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nadia (uit Montferland)
getuigenis voor online medium Gunter
Sabina, je verdient een getuigenis van mij, ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Goed gesprek gehad en een zeer goeie uitleg. Bedankt. Je hebt een mooie gave. Nikkie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Nikkie (uit Urk)
getuigenis voor online medium Sabina
Hallo Carola. Ik ben heel blij met je. Dank je wel voor je wijze woorden. Lieve groetjes.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Anouk (uit Almelo)
getuigenis voor online medium Carola

paranormale online medium Wen
Wen
Lieve Wen wat ben je ook telefonisch iemand die recht door zee is. direct en precies zeg je hoe het er voor staat en ook wat er gaat gebeuren en tot nu toe is het uitgekomen. voor de rest geduld, maar met jou hulp komt dat ook wel goed, dank je wel. Silvia.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Silvia (uit Nijmegen)
getuigenis voor online medium Wen
Olivia heeft een perfecte omschrijving gegeven van wat er speelt in mijn relatie. Zij heeft ook de man in kwestie goed beschreven. Ongelofelijk wat zij doorkrijgt. Ik hoop dat de voorspellingen ook gaan uitkomen. Lieve groet, Diana.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Diana (uit Terneuzen)
getuigenis voor online medium Olivia
Lieve Morgane, ik ben al zolang in contact met jou, en elk keer heb je het aan de goede einde. je gevoel, je kaarten je woorden die me gemoedrust geeft alles komt ook echt uit. ik wil je bedanken. ik kan volledig op je vertrouwen, bedankt. Duizend maal dank Ellie.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Ellie (uit Bladel)
getuigenis voor online medium Morgane

paranormale online medium Sid
Sid
Sid is een geweldig medium. Voelt heel zuiver in en is zeer oprecht. Een heel warm persoon met een groot hart. Mary.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mary (uit Ommen)
getuigenis voor online medium Sid
Bedankt Yuorah voor je liefdevol geduld met me. Met telkens hetzelfde dat ik vraag. je steunt me liefdevol en geeft me telkens moed om door te zetten. Liefs Emma.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Emma (uit Roermond)
getuigenis voor online medium Yuorah
Liefste Olga. bedankt voor je lieve woorden . Je bent een aangenaam medium om mee te praten. tot binnenkort.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Alya (uit Texel)
getuigenis voor online medium Olga
Zeer uitgebreid maar vooral duidelijk medium. Goede uitleg bij herkenbare situaties. Zeer tevreden over deze reading. Echt een aanrader.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jon
getuigenis voor online medium Veroniek
Bedankt voor het consult . Ik heb geleerd geduld te hebben en voel zo dat je gelijk gaat krijgen .

Getuigenis van 5   online geplaatst door Amayah (uit Lisse)
getuigenis voor online medium Yuorah
Fantastisch Gunter. Meteen een voorspelling die ZOOO dicht bij me aanleunt. Ik sta perplex. Ook je energie is zeer positief, bedankt voor deze leuke lezing x.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Charlie (uit Lelystad)
getuigenis voor online medium Gunter
Lieve Esther, wat ben ik blij met jou. Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs xx Sanne

Getuigenis van 5   online geplaatst door Sanne (uit Leusden)
getuigenis voor online medium Esther
Hoi Marie, ik wil je hierbij bedanken voor je inzichten. Ik ben daar door veel bewuster geworden van dingen. Jij hebt het bij heel veel dingen goed. Jij bent direct en daar hou ik van gegroet. Hartelijk dank. Dank om er voor me te zijn Patricia.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Patricia (uit Westerveld)
getuigenis voor online medium Marie
Wat ik waardeer is dat je bij Gazali geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze. Veel dank Tasja.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Tasja (uit Lopik)
getuigenis voor online medium Gazali
Lieve Sofhia, Ik wou graag via deze weg ook laten weten dat je voorspelling opnieuw is uitgekomen exact zoals je zei en binnen de timing dat je zei. Ik kon het niet meer geloven, en toch blijf je bij je inzichten. Dank je wel voor je geduld, je zuivere inzichten en je sterke gaven. Dank je wel. Liefs John.

Getuigenis van 4   online geplaatst door John (uit Zaanstad)
getuigenis voor online medium Sofhia
Lieve Sharida. Dank je wel, dat ik even met je mee mocht kijken aan de andere kant om te weten hoe mijn poezenmeisje het maakt. Hele geruststelling. Dank voor het overbrengen van de gouden kusjes van haar aan mij, Jessica.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Jessica (uit Ommen)
getuigenis voor online medium Sharida
Youss is gewoon TOP. En iedereen mag het van mij aannemen. Ze kan goed luisteren de juiste tips geven en tot nu toe is alles uitgekomen. Ze geeft mij telkens een goed gevoel. Youss voor mij ben je de beste doe zo voort. Mayra.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Mayra (uit Leiden)
getuigenis voor online medium Youss
Nina is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Zeyna (uit Woudenberg)
getuigenis voor online medium Nina
Cher is de beste, ik wil je heel erg bedanken voor je inzicht en je adviezen. Zij zijn heel goed voor mij en ik vind daar echt sturing bij. Jouw adviezen helpen me zeker op weg en als ik je vragen stel ben je altijd bereid deze te antwoorden Sjapo. Alex

Getuigenis van 5   online geplaatst door Alex (uit Beek)
getuigenis voor online medium Cher
Lieve Michelle. Wat was het toch heerlijk om even met je te kletsen. Jij bent goed in dat wat je doet, je bent eerlijk en kort maar krachtig. En je wist me gelijk weer dat positieve gevoel te geven. Je bent werkelijk een schat. Liefs Lana

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lana (uit Waalre)
getuigenis voor online medium Michelle

paranormale online medium Jos
Jos
Leuk om mijn toekomst te kennen. Bedankt dat je naar me wou luisteren.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Hayley (uit Landgraaf)
getuigenis voor online medium Jos
Nina, jij bent top. alles wat je hebt gezegd is helemaal zo gebleken. ik hou je zeker op de hoogte . echt een aanrader.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Lynn (uit Gorinchem)
getuigenis voor online medium Nina
Monique echt hierbij WAUW. Je hebt me weer helemaal teruggezet in mijn kracht. Echt goed ben jij. Ik laat je weten wat uit mijn sollicitaties is gekomen. Astrid x.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Astrid (uit Wageningen)
getuigenis voor online medium Monique
Louisa bedankt voor je steun. Bedankt voor alle mooie consults, je voelt het allemaal erg goed aan. Je bent een aanrader.

Getuigenis van 4   online geplaatst door Leonore (uit Beverwijk)
getuigenis voor online medium Louisa
Lieve Sabina. Super dank voor uw geweldige advies. Ik was dat al bijna vergeten. Maar het klopt echt hoor. En ik weet precies wat u bedoelde. Ik ben heel dankbaar dat u dat even kon meegeven. Ik ga het zeker niet vergeten. U bent super top. Veel liefs Greta. Xxx.

Getuigenis van 5   online geplaatst door Greta (uit Nijkerk)
getuigenis voor online medium Sabina

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium, mailconsults met online mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP