telefoonconsult medium THAIIS

2522MEDIUM THAIIS IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Thaiis is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Thaiis, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Thaiis komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM THAIIS

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Thaiis. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Thaiis.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Thaiis aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Thaiis, mailconsults met online mediums, stel online medium Thaiis in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Thaiis, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM THAIIS

Geeft sinds 1 december 2017 paranormaal telefoonconsult op deze website.

ONLINE RELATIECOACH

Medium Thaiis gebruikt als
persoonlijke pincode 2522

HOOGSENSITIEF

Thaiis gaf laatste telefoonconsult op
13 juli 2024 om 12u18

glazen bol online medium Thaiis Nederland

8 JAAR ERVARING

Thaiis is al 8 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Thaiis is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven, online reputatie & ontwikkeling van zesde zintuig

TOP MEDIUM

Thaiis is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.69 out of 5
196 getuigenissen

THAIIS ONLINE MEDIUM THAIIS

Hallo, ik ben medium Thaiis en help jou graag verder met jouw levensvragen, relatieproblemen en persoonlijke problemen, kortom allen lopen wij soms vast op onze levenswandel en geraken wij niet meer verder.

Laat de moed zeker niet zakken en laat de negativiteit niet de overhand nemen. Samen met jou zoek ik naar oplossingen zodat u verder kan op uw levenspad met positiviteit en zonneschijn.

Alles heeft zijn reden ook de vervelende blokkades die ons vastzetten door angst en twijfels. Ik kan u daarbij helpen om terug de juiste weg te kiezen, daardoor openen er wegen die jij niet zou verwachten en vallen alle puzzelstukjes weer in elkaar.

Ik werk met de Lenormandkaarten, pendel, ben high sensitive en heb ervaring met moeilijke relatieproblemen. Ik kijk er naar uit om jou te mogen spreken, helpen en te begeleiden naar het reine en zuivere.

Warme groet, Thaiis.

TOP