telefoonconsult medium MAJA

2685MEDIUM MAJA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Maja is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Maja, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Maja komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM MAJA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Maja. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Maja.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Maja aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Maja, mailconsults met online mediums, stel online medium Maja in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Maja, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM MAJA

Geeft sinds 8 oktober 2020 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Maja gebruikt als
persoonlijke pincode 2685

INVOELEND

Maja gaf laatste consult op
19 september 2023 om 21u34

glazen bol online medium Maja Nederland

4 JAAR ERVARING

Maja is al 4 jaar actief op mediumsonline.nl

VAAK ONLINE

Medium Maja is vaak online, dus normaal te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Maja is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.90 out of 5
21 getuigenissen

MAJA ONLINE MEDIUM MAJA

Hoi, ik ben Maja, Ik schijn graag mijn blik op je situatie, als medium om samen goed te kijken waar jij staat en welke stappen jij mag zetten om tot een goed besluit te komen in je leven.

Ik wil je helpen de juiste stappen in de goede richting te zetten. Vanuit mijn levenservaringen en spirituele ontwikkelingen die ik reeds heb opgedaan weet ik dat bepaalde dingen lopen zoals ze moeten lopen.

Ik kan ook goed luisteren en een goede steun voor jouw zijn. Ik probeer altijd te kijken naar een passende oplossing om je de goede handvaten mee te geven, die je kunnen helpen om verder te komen.

Met de verschillende kaarten waar ik al vele jaren mee werk, geef ik altijd een eerlijk antwoord. Loop je tegen blokkades aan in jou leven, in de liefde of werk, ik sta je met alle liefde te woord om je hierin antwoorden te geven.

Graag help ik je verder, dat is wat ik met veel liefde doe. Ik kijk uit naar een gesprek samen met jou.

Veel liefs, Maja.

TOP