telefoonconsult medium MAJA

2685MEDIUM MAJA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Maja is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Maja, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Maja komt pas later online.

ONLINE MEDIUM MAJA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM MAJA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM MAJA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van online medium Maja om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij online medium Maja automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met online medium Maja en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend medium jou helpen?

Onze mediums zoals online medium Maja hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met online medium Maja.

AGENDA AUGUSTUS ONLINE MEDIUM MAJA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM MAJA

DAG

online medium Maja heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DAG

online medium Maja heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Maja, mailconsults met online mediums, stel online medium Maja in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Maja, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MAJA

Geeft sinds 8 oktober 2020 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Maja gebruikt als
persoonlijke pincode 2685

INVOELEND

Maja gaf laatste consult op
10 augustus 2022 om 20u10

glazen bol online medium Maja Nederland

3 JAAR ERVARING

Maja is al 3 jaar actief op mediumsonline.nl

AF EN TOE ONLINE

Medium Maja is maar af en toe online, u kan best een belverzoek indienen.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Maja is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
16 getuigenissen

ONLINE MEDIUM MAJA

Hoi, ik ben Maja, Ik schijn graag mijn blik op je situatie, als medium om samen goed te kijken waar jij staat en welke stappen jij mag zetten om tot een goed besluit te komen in je leven.

Ik wil je helpen de juiste stappen in de goede richting te zetten. Vanuit mijn levenservaringen en spirituele ontwikkelingen die ik reeds heb opgedaan weet ik dat bepaalde dingen lopen zoals ze moeten lopen.

Ik kan ook goed luisteren en een goede steun voor jouw zijn. Ik probeer altijd te kijken naar een passende oplossing om je de goede handvaten mee te geven, die je kunnen helpen om verder te komen.

Met de verschillende kaarten waar ik al vele jaren mee werk, geef ik altijd een eerlijk antwoord. Loop je tegen blokkades aan in jou leven, in de liefde of werk, ik sta je met alle liefde te woord om je hierin antwoorden te geven.

Graag help ik je verder, dat is wat ik met veel liefde doe. Ik kijk uit naar een gesprek samen met jou.

Veel liefs, Maja.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM MAJA

TOP