telefoonconsult medium LOUISA

2723MEDIUM LOUISA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Louisa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Louisa, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Louisa komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM LOUISA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Louisa. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Louisa.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Louisa aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Louisa, mailconsults met online mediums, stel online medium Louisa in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Louisa, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM LOUISA

Geeft sinds 7 juni 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Louisa gebruikt als
persoonlijke pincode 2723

CONTACT OVERLEDENEN

Louisa gaf laatste telefoonconsult op
14 juli 2024 om 11u12

glazen bol online medium Louisa Nederland

4 JAAR ERVARING

Louisa is al 4 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Louisa is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven, online reputatie & ontwikkeling van zesde zintuig

TOP MEDIUM

Louisa is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.79 out of 5
458 getuigenissen

LOUISA ONLINE MEDIUM LOUISA

Lieve mensen ik ben medium Louisa, en met mijn gave geboren.

Ik krijg beelden op mij ogen op al u vragen over het verleden heden en toekomst. Soms vragen mensen zich af wat voor zin heeft het om contact te zoeken met overledenen.

Het antwoord is heel simpel. Het geeft zo veel steun om te weten dat je dierbare niet echt weg zijn en nog steeds in de buurt zijn al is het een onzichtbare vorm, de mensen aan gene zijde geven aan dat zij ons vaak laten weten dat ze er zijn maar helaas niet kunnen horen.

Daarom zijn zij ook heel blij als er een medium wordt ingeschakeld , het geeft ook rust aan de andere kant en geeft opheldering, ik ben geen kaartlegger en wil graag gerichte vragen. wees niet bang om mij te bellen voor zij komen uit liefde om te helpen.

Liefs medium Louisa.

TOP