telefoonconsult medium JEANNET

2223MEDIUM JEANNET IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Jeannet is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Jeannet, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Jeannet komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM JEANNET

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Jeannet. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Jeannet.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Jeannet aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Jeannet, mailconsults met online mediums, stel online medium Jeannet in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Jeannet, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM JEANNET

Geeft sinds 26 oktober 2015 paranormaal advies op deze website.

ONLINE HELDERVOELEND

Medium Jeannet gebruikt als
persoonlijke pincode 2223

HELDERWETEND

Jeannet gaf laatste consult op
8 december 2023 om 14u58

glazen bol online medium Jeannet Nederland

9 JAAR ERVARING

Jeannet is al 9 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Jeannet is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Jeannet is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.71 out of 5
97 getuigenissen

JEANNET ONLINE MEDIUM JEANNET

Mijn naam is medium jeannet, ik ben heldervoelend, wetend medium en kan je helpen op je spirituele pad.

Ik krijg soms symbolen door met betrekking tot situaties waar je in zit en of boodschappen, ik heb door situaties veel inzichten gekregen waar ik misschien in kan helpen of dingen aanreiken wat bij jou aansluit op je levenspad. Ik leg kaarten zoals zigeunerkaarten, rider white en lenormand en de Journey le lenormand, deze kaarten zijn speciaal voor zielsconnecties en tweelingzielen.

Tevens kan ik kijken waar je tegen aanloopt en als het om liefde gaat waar de ander in zijn proces zit. Mijn motto is het gaat niet om de bestemming maar de weg er naar toe.

Wat voorbestemd is komt, maar de weg er naar toe met betrekking tot je eigen leerprocessen daar kan ik je in ondersteunen.

TOP