telefoonconsult medium EMERALD

2705MEDIUM EMERALD IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Emerald is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Emerald, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Emerald komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM EMERALD

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Emerald. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Emerald.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Emerald aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Emerald, mailconsults met online mediums, stel online medium Emerald in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Emerald, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM EMERALD

Geeft sinds 25 maart 2021 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Emerald gebruikt als
persoonlijke pincode 2705

ERFHEKS

Emerald gaf laatste consult op
24 februari 2024 om 23u20

glazen bol online medium Emerald Nederland

4 JAAR ERVARING

Emerald is al 4 jaar actief op mediumsonline.nl

REGELMATIG ONLINE

Medium Emerald is regelamtig online, u kan een belverzoek indienen.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Emerald is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.95 out of 5
19 getuigenissen

EMERALD ONLINE MEDIUM EMERALD

Hallo mijn naam is Emerald.

Zowel de spirituele als de paranormale wereld hebben altijd al een plekje gehad in mijn leven. Mijn moeder heeft mij de magische kust van de oeroude hekserij bijgebracht.

Via mijn vader heb ik de wereld van de oosterse alchemie leren kennen. Door de ervaringen die ik heb mogen opdoen via mijn opleidingen als psycholoog en parapsycholoog, kan ik tot de kern van vele problemen komen.

Als extra ondersteuning gebruik ik de oude heksen kaarten van mijn moeder en het Witches Wisdom Oracle. Lig je in de knoop met jezelf of heb je ergens problemen mee? Heb je nood aan wat goede raad of wil je gewoon even uw verhaal kwijt, aarzel dan zeker niet om mij een belletje te geven.

Samen komen we er wel uit.

Liefs Medium Emerald.

TOP