telefoonconsult medium MARIUS

2800MEDIUM MARIUS IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Marius is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marius, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Marius komt pas later online.

ONLINE MEDIUM MARIUS - SJAMAAN

ONLINE MEDIUM MARIUS - SJAMAAN

ONLINE MEDIUM MARIUS - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt online medium Marius al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan online medium Marius om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt online medium Marius het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt online medium Marius eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals online medium Marius schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met online medium Marius en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

AGENDA DECEMBER ONLINE MEDIUM MARIUS

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM MARIUS

DAG

online medium Marius heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DAG

online medium Marius heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Marius, mailconsults met online mediums, stel online medium Marius in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Marius, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARIUS

Geeft sinds 12 november 2022 paranormaal advies op deze website.

ONLINE SJAMAAN

Medium Marius gebruikt als
persoonlijke pincode 2800

PENDELEN

Marius gaf laatste consult op
29 november 2022 om 21u18

glazen bol online medium Marius Nederland

1 JAAR ERVARING

Marius is al 1 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Marius is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

ONLINE MEDIUM MARIUS

Hallo ik ben Marius, ik kan voor u de runen stenen leggen, om zo een rode lijn uit te stippelen, om tot een oplossing te komen bij uitdagingen.

Verder werk ik met de pendel en ben heldervoelend. Laat mij je helpen met het zoeken van antwoorden om tot een nieuwe weg te komen.

Ik hoop je gauw te mogen spreken.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM MARIUS

TOP