telefoonconsult medium MARIE

2447MEDIUM MARIE IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Marie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marie, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Marie komt pas later online.

ONLINE MEDIUM MARIE - PENDELEN

ONLINE MEDIUM MARIE - PENDELEN

ONLINE MEDIUM MARIE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt online medium Marie gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan online medium Marie antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van online medium Marie zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met online medium Marie die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van online medium Marie op al je levensvragen.

AGENDA DECEMBER ONLINE MEDIUM MARIE

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM MARIE

DAG

online medium Marie heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DAG

online medium Marie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Marie, mailconsults met online mediums, stel online medium Marie in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Marie, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARIE

Geeft sinds 1 november 2016 paranormaal advies op deze website.

ONLINE PENDELEN

Medium Marie gebruikt als
persoonlijke pincode 2447

LENORMAND KAARTEN

Marie gaf laatste consult op
1 december 2022 om 00u02

glazen bol online medium Marie Nederland

7 JAAR ERVARING

Marie is al 7 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Marie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Marie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
110 getuigenissen

ONLINE MEDIUM MARIE

Hallo, ik ben Marie.

Medium en al jaren sta ik mensen bij waar ik kan door middel van de Lenormand kaarten, mijn pendel en mijn ervaringen als Reikimaster en therapeute. Dankzij mijn nauwe samenwerking met en bescherming van de Aartsengenlen en Moeder Meera, kan ik uw harteroerselen bereiken en begrijpen.

Mijn invoelend vermogen en vele jaren levenservaring zijn voor mij een extra hulpmiddel bij het vertalen van uw vragen en of problemen. Vraag en u zal gehoord worden .

Van harte veel liefs Marie.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM MARIE

TOP