telefoonconsult medium TEA

2849MEDIUM TEA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Tea, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Tea komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM TEA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Tea. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Tea.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Tea aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Tea, mailconsults met online mediums, stel online medium Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 paranormaal advies op deze website.

ONLINE PARAGNOST

Medium Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

LICHTKENNIS

Tea gaf laatste consult op
22 februari 2024 om 16u25

glazen bol online medium Tea Nederland

2 JAAR ERVARING

Tea is al 2 jaar actief op mediumsonline.nl

VAAK ONLINE

Medium Tea is vaak online, dus normaal te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.65 out of 5
17 getuigenissen

TEA ONLINE MEDIUM TEA

Dag lief mens, mijn naam is medium Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carrière, werk, financiën en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

TOP