getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM MARYA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Marya. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Marya.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Marya aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Marya, mailconsults met online mediums, stel online medium Marya in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Marya, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM MARYA

Geeft sinds 20 augustus 2020 paranormaal advies op deze website.

ONLINE HELDERWETEND

Medium Marya gebruikt als
persoonlijke pincode 2679

HELDERVOELEND

Marya gaf laatste consult op
21 september 2023 om 10u48

glazen bol online medium Marya Nederland

4 JAAR ERVARING

Marya is al 4 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Marya is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Marya is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.85 out of 5
72 getuigenissen

MARYA ONLINE MEDIUM MARYA

Dag lief mens, ik ben Marya, ik ben helderwetend en heldervoelend, graag help ik je verder of het nou gaat om tweelingzielverbinding, liefde, verdriet, financieel of zakelijk ik kijk graag even met u mee om tot de juiste inzichten te komen.

Ik ben eerlijk en oprecht en draai nooit om de feiten heen hoe moeilijk dat soms ook is om te horen. Ik ben mindfulness therapeut en reiki master en kan u helpen ook met healing op afstand.

Ik ben met deze gave 60 jaar geleden geboren en door de lessen van het leven ben ik alleen maar sterker geworden. Ik heb altijd een luisterend oor en daar waar ik kan helpen doe ik dat vanuit mijn hart in liefde en licht zal ik er voor je zijn.

Liefs medium Marya.

TOP