telefoonconsult medium AVA

2831MEDIUM AVA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Ava is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Ava, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Ava komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM AVA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Ava. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Ava.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Ava aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Ava, mailconsults met online mediums, stel online medium Ava in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Ava, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM AVA

Geeft sinds 27 februari 2023 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Ava gebruikt als
persoonlijke pincode 2831

SPIRITUELE COACH

Ava gaf laatste consult op
17 februari 2024 om 21u21

glazen bol online medium Ava Nederland

2 JAAR ERVARING

Ava is al 2 jaar actief op mediumsonline.nl

REGELMATIG ONLINE

Medium Ava is regelamtig online, u kan een belverzoek indienen.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Ava is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
6 getuigenissen

AVA ONLINE MEDIUM AVA

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere persoonlijke zaken? Met behulp van mijn ervaring als Spiritueel coach, Relatie en Life coach en mijn spirituele gaven kan ik u helpen, met de Lenormand kaarten of het lezen van fotos.

De boodschappen die tijdens een consult naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet.

Ik help u graag.

Liefs, Ava.

TOP