telefoonconsult medium ANA

2715MEDIUM ANA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Ana is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Ana, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Ana komt pas later online.

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM ANA

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Ana. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Ana.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Ana aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Ana, mailconsults met online mediums, stel online medium Ana in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Ana, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM ANA

Geeft sinds 4 mei 2021 paranormaal advies op deze website.

ONLINE PARAGNOST

Medium Ana gebruikt als
persoonlijke pincode 2715

HELDERVOELEND

Ana gaf laatste consult op
25 september 2023 om 16u54

glazen bol online medium Ana Nederland

3 JAAR ERVARING

Ana is al 3 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Ana is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Ana is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
16 getuigenissen

ANA ONLINE MEDIUM ANA

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend.

Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetende, heldervoelende en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn.

Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten.

Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen.

Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is .

Wat de oplossing is en daar heb je wat aan. Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij.

Liefs, Medium Ana.

TOP