telefoonconsult medium SIM

3615MEDIUM SIM IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Sim is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sim, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar online medium Sim komt pas later online.

ONLINE MEDIUM SIM - MEDIUM

ONLINE MEDIUM SIM - MEDIUM

ONLINE MEDIUM SIM - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt online medium Sim al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan online medium Sim om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt online medium Sim het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt online medium Sim eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals online medium Sim schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met online medium Sim en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

AGENDA AUGUSTUS ONLINE MEDIUM SIM

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM SIM

DAG

online medium Sim heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DAG

online medium Sim heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Sim, mailconsults met online mediums, stel online medium Sim in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Sim, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SIM

Geeft sinds 13 april 2021 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Sim gebruikt als
persoonlijke pincode 3615

PENDELEN

Sim gaf laatste consult op
11 maart 2022 om 08u55

glazen bol online medium Sim Nederland

2 JAAR ERVARING

Sim is al 2 jaar actief op mediumsonline.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Sim is heel zelden online.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Sim is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.50 out of 5
10 getuigenissen

ONLINE MEDIUM SIM

Dag ik ben Sim.

Als medium ben ik al van een jonge leeftijd bezig met spiritualiteit. Ik lees verschillende soorten kaarten, Lo Shu Grid , Kristallen, Runis Stenen en Pendel.

Samen zoeken we naar antwoorden op uw vragen, daarbij kunt u altijd terecht voor Steun. De vragen zijn persoonlijk en breed van aard, u kunt terecht met eender welke vraag.

Daarbij wordt uw omgevingsenergie ook in kaart gebracht, welke algemene energie hangt er rond u en speelt een rol in het gebeuren.

In Love and Light.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM SIM

TOP