online paranormale mediums

online mediums horoscoop vissen HOROSCOOP VISSEN HOROSCOOP 14 JULI

Gratis daghoroscoop vandaag voor horoscoop Vissen:

Sterrenbeeld Vissen, liefde en romantische gevoelens spelen een hoofdrol, je zult jouw partner verbazen met je verleidingskunst.

Het is een uitgelezen dag voor getalenteerden om een vaardigheid te verdiepen. Als vrijgezel val je op iemand die eigenlijk helemaal niet je type is.

Jij snapt er niets van en je omgeving ook niet.

Toch mag dat de pret zeker niet drukken.

Hierboven leest u de gratis horoscoop van de dag van Vissen voor 14 juli 2024 .

Deze horoscoop voor sterrenbeeld Vissen wordt elke dag opgesteld door astroloog Thomas, die deze horoscopen exclusief op mediumsonline.nl aanbiedt voor elk sterrenbeeld. Hij kijkt naar de stand van de sterren en planeten ten opzichte van België en Nederland.

Wanneer u als sterrenbeeld Vissen een account aanmaakt, dan kan u door onze astroloog Thomas ook uw persoonlijke geboortehoroscoop laten uitschrijven. Een horoscoop is immers een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang, succes en levenspad in het leven.online mediums horoscoop vissen HOROSCOOP VISSEN HOROSCOOP EIGENSCHAPPEN

Van 21 februari tot 20 maart.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Vissen. Je straalt loyaliteit uit. Diep in je hart ben je enorm romantisch. Als vis ben je trouw en wens je al je liefde te geven aan je partner. Je bent passioneel en streeft naar een relatie op lange termijn. Eens in een relatie ben je eigenlijk nogal onderdanig, best loyaal en zeer geduldig en zorgzaam . Zorg dan ook dat er geen misbruik van gemaakt wordt! Vissen, wees op je hoede.

Geboren tussen 21 februari en 20 maart.

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen hebben een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Je hebt veel kwaliteiten en bent aardig, goedgehumeurd en mededogend. Als vis kan je de gevoelens van de mensen om je heen goed aanvoelen en reageren met veel sympathie en tact op het lijden dat je ervaart.

Als sterrenbeeld vissen ben je heel populair bij verschillende mensen, voornamelijk vanwege je relaxte, hartelijke en onderdanige natuur, waardoor uitbundigere persoonlijkheden zicht niet bedreigd of uitgedaagd voelen.

Als vis verlang je steeds naar nieuwe prikkelingen en verre reizen naar exotische oorden. Vissen hebben een intuïtief en psychisch vermogen, veel meer dan de andere sterrenbeelden. Je vertrouwt op je eigen gevoelens en deze gevoelens zijn meestal correct. Als je geboren bent onder het sterrenbeeld vissen leef je dus vanuit je emoties en instinct in plaats vanuit je verstand en intellect. Je bent creatief en hebt een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Wanneer je uw creatieve talenten kan laten uitgroeien kan dat leiden tot rijkdom en zelfs bekendheid, zeker binnen het gebied van muziek, kunst en cultuur. Zelfs als vissen zich niet zelf creatief kunnen uiten, hebben ze een meer dan gemiddelde liefde voor schoonheid in kunst, muziek en de natuur.

Je bent gevoelig en loyaal. Als sterrenbeeld vis sta je er voor je vrienden, je bent hun rots in de branding. Haal wel niet alle problemen van de wereld over je heen, want je kan ze niet allemaal oplossen! Vissen hebben ook paranormale en mediumachtige gaven, waardoor je het gevoel hebt dat er iemand over je waakt en zaken influistert. Net zoals de leeuw hebben vissen een drang naar luxe en plezier.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Vissen en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Vissen in het leven.

Uw eigenschappen als Vissen

BETROUWBAAR

geduldig

ONDERDANIG

gevoelig

LOYAAL

barmhartig

BEHULPZAAM

intuitief

online mediums horoscoop vissen HOROSCOOP VISSEN ELKE DAG GRATIS IN JE MAILBOX

Schrijf je hieronder gratis in als sterrenbeeld vissen en ontvang elke dag je gratis vissen-horoscoop per e-mail.


mediums UW PERSOONLIJKE HOROSCOOP

Onze paranormale online mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke horoscoop voor vandaag geven. Wilt u weten wat u als vissen te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Bel vandaag met een paranormaal online medium en kom nog meer te weten over je persoonlijke horoscoop van 14 juli.TOP