online paranormale mediums

online mediums horoscoop leeuw HOROSCOOP LEEUW HOROSCOOP 15 APRIL

Gratis daghoroscoop vandaag voor horoscoop Leeuw:

Sterrenbeeld Leeuw, je voelt je vandaag alsof je een fort te verdedigen hebt.

De buitenwereld lijkt je te belagen. Minimaal heb je het gevoel dat je jezelf moet verantwoorden voor alles wat je onderneemt.

Je stemming van vandaag zou jou tot een voorzichtigheid aan kunnen zetten waardoor je een unieke kans mist.

Dit zou jou op zijn beurt kunnen sterken in je pessimisme.

Hierboven leest u de gratis horoscoop van de dag van Leeuw voor 15 april 2024 .

Deze horoscoop voor sterrenbeeld Leeuw wordt elke dag opgesteld door astroloog Thomas, die deze horoscopen exclusief op mediumsonline.nl aanbiedt voor elk sterrenbeeld. Hij kijkt naar de stand van de sterren en planeten ten opzichte van België en Nederland.

Wanneer u als sterrenbeeld Leeuw een account aanmaakt, dan kan u door onze astroloog Thomas ook uw persoonlijke geboortehoroscoop laten uitschrijven. Een horoscoop is immers een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang, succes en levenspad in het leven.online mediums horoscoop leeuw HOROSCOOP LEEUW HOROSCOOP EIGENSCHAPPEN

Van 23 juli tot 22 augustus.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Leeuw. Je straalt positiiteit, kracht en doorzettingsvermogen uit. Je bent hartelijk, verliefd op het leven. Je kan zelfs de moeilijkste problemen oplossen, je neemt initiatief waar nodig. Leeuwen kunnen goed leiding geven, mensen rondom zich verenigen. Sterrenbeeld leeuw straalt passie en vuur uit. Je kan wat dominant zijn in een relatie, maar ook heel vrijgevig. Je vrijheid en zelfstandigheid geef je niet zomaar op. Een leeuw durft te grollen als het hem/haar niet aanstaat, je bent immers heel zelfzeker en wilskrachtig. Probeer in je relatie niet alles te wilt regelen,overleg met je partner door te praten. Zoek een partner die op hetzelfde intellectueel niveau staat als jij en die zelfbewust in het leven staat.

Geboren tussen 23 juli en 22 augustus.

De Leeuw is 1 van de meest dominante, spontane, creatieve en extroverte sterrenbeelden van de hele dierenriem. Je beschikt als sterrenbeeld leeuw over een grote uitstraling en persoonlijkheid, je ogen stralen en anderen merken dit zeker op. In het dierenrijk is de leeuw de koning van de dieren, maar ook bij mensen is het sterrenbeeld leeuw de koning.

Een leeuw twijfelt niet snel, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het sterrenbeeld weegschaal. Een leeuw heeft alles goed onder controle. Als je geboren bent onder het sterrenteken leeuw dan is de kans groot dat je een geboren leider bent die zich 100 procent inzet, enkel het beste is goed genoeg. Als leeuw ben je helemaal in je element wanneer ja kan leiding geven, waarbij je persoonlijke aantrekkingskracht en aangeboren leiderschap anderen kan inspireren. Het geeft je een goed gevoel als anderen naar je opkijken. Andere mensen voelen zich aangetrokken tot de levenslust en de warme ziel van het sterrenbeeld leeuw. Leeuwen hebben de mogelijkheid om anderen op te vrolijken en kunnen anderen goed aanmoedigen tijdens sombere en depressieve tijden. Je enthousiasme trekt mensen van nature aan.

Als leeuw ben je dus van het perfectionistisch type, niets is eigenlijk goed genoeg .... tenzij het volmaakt is. Dit gegeven telt zowel op professioneel vlak als op privé vlak. Verder heb je als leeuw een enorme werklust, inzet en doorzettingsvermogen. Indien uw zelfvertrouwen toeneemt ben je in staat om tot grote hoogte te groeien. Stabiliteit en zekerheid is voor een leeuw een must. Op privé vlak kan het soms echter voor de nodige strubbelingen zorgen aangezien degene waarmee je privé samenleeft niet zo perfectionistisch is als jezelf, probeer hier de compromis in te vinden. Let er als leeuw wel op dat je voldoende tijd investeert in je privéleven: het leven bestaat niet enkel uit werken.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw zetten hun vermogens in voor het goede, want een leeuw is idealistisch, menslievend en bezorgd. Als leeuw heb je een scherpe en intelligente geest.

Een leeuw heeft een passie voor luxe, honger naar macht, soms ook seksuele lusten en emotionele en financiële uitspattingen. Gelukkig is een Leeuw maar zelden zo ongedisciplineerd om erg veel toe te geven aan alle ondeugden en neemt de wijsheid van de leeuw het over van de ondeugd. Degenen met de zon in sterrenbeeld Leeuw hebben meestal ook de benodigde intelligentie om actief zijn lusten en ondeugden in bedwang te houden.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Leeuw en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Leeuw in het leven.

Uw eigenschappen als Leeuw

AMBITIEUS

moedig

DOMINANT

vrijgevig

PERFECTIONIST

wilskrachtig

POSITIEF

zelfzeker

online mediums horoscoop leeuw HOROSCOOP LEEUW ELKE DAG GRATIS IN JE MAILBOX

Schrijf je hieronder gratis in als sterrenbeeld leeuw en ontvang elke dag je gratis leeuw-horoscoop per e-mail.


mediums UW PERSOONLIJKE HOROSCOOP

Onze paranormale online mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke horoscoop voor vandaag geven. Wilt u weten wat u als leeuw te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Bel vandaag met een paranormaal online medium en kom nog meer te weten over je persoonlijke horoscoop van 15 april.TOP