getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM BEATIE

Hieronder kan je getuigenissen lezen van andere mensen die contact hebben gehad met medium Beatie. Deze getuigenissen bieden waardevolle inzichten in de betrouwbaarheid en kwaliteit van telefoonconsult van online medium Beatie.

Deze getuigenissen kunnnen je hopelijk helpen bij de keuze of online medium Beatie aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Beatie, mailconsults met online mediums, stel online medium Beatie in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Beatie, geniet van tal van ledenvoordelen.


MEDIUM BEATIE

Geeft sinds 26 mei 2023 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Beatie gebruikt als
persoonlijke pincode 2844

RELATIECOACH

Beatie gaf laatste consult op
19 september 2023 om 19u00

glazen bol online medium Beatie Nederland

1 JAAR ERVARING

Beatie is al 1 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Beatie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

BEATIE ONLINE MEDIUM BEATIE

Welkom lieve mensen, mijn naam is Beatie.

Ik breng je graag de antwoorden en inzichten die je zoekt. Mijn specialisaties zijn relatievragen, werk en hooggevoeligheid, healing en mediumschap.

Wil je weten hoe hij of zij tegenover je staat? Of je intuitie goed zit? Of je de juiste keuzes maakt? Hoe het verder gaat? Ik ben er graag voor je. Als sparringpartner, als medium, als coach.

En dat doe ik vanuit mijn hart, respectvol en eerlijk. Ik voel voor je in en stem me af op je vragen.

In wat ik mag zien in je energie en via boodschappen vanuit de energetische wereld kan ik je antwoorden en inzichten geven. En soms voel jij ze zelf al doordat we samen in gesprek zijn hierover.

Ook kunnen we kijken welke keus je het beste kan maken, of hoe jij je op kunt stellen in je situatie. Ik kan je tools en inzichten geven.

Naast spiritueel coach en medium werk ik ook als begeleider mediumschap en als begeleider ondernemerschap. Je bent welkom met je vragen rondom mediumschap, healing, spirituele coaching en je zakelijke vragen welkom zijn.

Ik kijk graag met je mee! Liefs Beatie.

TOP