tarotkaart paranormale  medium

tarotkaart mediums TAROTKAART RECHTER

tarot Rechter tarot Rechter

De tarotkaart Rechter verwijst naar het feit dat actie gelijk is aan reactie, de wet van oorzaak en gevolg. Alles wat je in de nabije toekomst zal te beurt vallen heeft zijn oorsprong in het verleden. Soms kan een kleine onbenullige keuze grote gevolgen hebben voor uw toekomst. En het is nu éénmaal zo dat we oorzaak en gevolg pas aan elkaar kunnen linken op het moment dat het gevolg zich voordoet. Maar wie zaait en goed doet voor anderen, zal op een dag de vruchten plukken en oogsten.

Alles wat je doet zal een effect hebben op je omgeving, alles wat je doet zal ook een effect op jezelf hebben.

De tarotkaart Rechter heeft ook weer een bepaalde dualiteit in zich, zoals een medaille twee kanten heeft. Je krijgt niet wat je verwacht of zelfs wat je zou willen, je krijgt alleen wat je verdient. Loontje komt altijd om zijn boontje. Als je goede dingen doet voor anderen, dan wordt uw verdienste beloond. En omdat je je acties en keuzes uit het verleden niet kan veranderen éénmaal ze zijn gemaakt, zal je vanaf het heden best keuzes maken die leiden tot beloning. U staat zelf in voor de gevolgen van de keuzes die u vanaf vandaag maakt.

Indien je in het verleden dingen deed die niet zo onschuldig waren, waar je je schuldig over gevoeld hebt, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan waarbij je je moet verantwoorden voor je daden. Als je goed hebt gedaan in het verleden, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan van beloning voor al het goede dat je deed.

De tarotkaart Rechter kan ook een waarschuwing zijn dat je deze periode geen acties of dingen moet doen waar je later spijt van zal krijgen. De keuze is aan u, maar ook jij zal zelf de gevolgen moeten dragen.

Wat heeft de tarotkaart Rechter met een rechter en justitie te maken? Een goede rechter maakt rechtvaardige beslissingen en deze tarotkaart wil je er op wijzen om dezelfde houding aan te nemen om een probleem op te lossen in je leven. De rechter is een persoon, een boegbeeld van eerlijkheid en gezag. Voor je een oordeel velt over anderen, moet je bereid zijn om ook jezelf te beoordelen en je hand even op eigen hoofd te leggen.

Kijk naar je daden uit het verleden, draag de gevolgen met waardigheid en leer uit je fouten. Probeer bij het nemen van beslissingen deze gedachte steeds mee in overweging te nemen.

tarot mediumsUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze betrouwbare mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Of heeft u zelf de tarotkaart Rechter getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een medium en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Rechter op jouw leven.
tarotkaarten mediums TAROTKAART ZELFONTDEKKING - RECHTER

Kom dus tot het besef dat het loont om goed te doen voor anderen. De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen.

Hierboven leest u de tarotkaart Rechter, deel van de De Grote Arcana en specifiek over Zelfontdekking voor 27 mei 2024 . Deze tarotkaart Rechter werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op mediumsonline.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN ONLINE MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een online mediums-account. Bel goedkoper met online mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP