tarotkaart paranormale  medium

tarotkaart mediums TAROTKAART MATIGING

tarot Matiging tarot Matiging

De Tarotkaart van de Matiging kondigt een periode aan van herstel, wederopbouw en het harmoniseren van je leven. Het is tijd om wat te matigen en je zelf weer wat rust te gunnen. Kom in het reine met je innerlijke zelf en aanvaard de problemen uit het verleden, op deze manier zal je rust vinden in het heden.

De Tarotkaart van de Matiging komt in je leven om je er op te wijzen dat je conflicten met anderen enkel kan oplossen door compromissen te sluiten en beiden de wil te tonen om samen te werken.

Deze periode van rust zal je ook in staat stellen om nieuwe relaties aan te gaan. Dat kan zowel een liefdesrelatie, zakelijk partnerschap als vriendschapsrelatie zijn. Neem vrede met jezelf, aanvaard je eigen tekortkomingen. Denk nooit dat de wereld aan je voeten ligt en dat er je niets kan overkomen, want dat is een val waar velen in trappen.

De Tarotkaart van de Matiging wil je aanzetten om een balans in je leven te vinden. Een balans tussen goed en kwaad, druk en rustig, blij en boos,... Aanvaard dat je leven uit extremen bestaat en dat de balans tussen de uitersten zorgt voor evenwicht, balans en matiging in je leven. Als je enkel het goede, rustige, positieve wil opzoeken en zien, dan zal je teleurgesteld zijn. Evenwicht en harmonie kan je enkel bereiken door evenwicht te bereiken in je leven. Wanneer je de liefde van je leven al enkele dagen hebt moeten missen, dan zal het verlangen zelf en de momenten eindelijk samen des te intenser zijn. Het verlangen zal evenwicht brengen tussen verdriet en geluk en zo je leven in balans brengen. Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs, maar door de downs kan je ook des te meer genieten van de ups.

De Tarotkaart van de Matiging kan je ook helpen bij je genezingsproces. Omdat je in jezelf moet kijken, een evenwicht moet zoeken voor het negatieve, de ziektekiemen moet bestrijden en zo tot innerlijke rust en genezing zal komen.

Je kan de Tarotkaart van de Matiging vergelijken met een balansweegschaal, leef nooit volgens uitersten en extremen. Want wanneer je alles inzet op slechts 1 gebied van je leven, verwaarloos je vaak een ander gebied. Als je alleen gaat voor je carrière, verwaarloos je je gezondheid door te weinig te rusten.

Zoek evenwicht in je leven en je zal op lange termijn de vruchten plukken van deze nieuwe levensstijl.

tarot mediumsUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze betrouwbare mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Of heeft u zelf de tarotkaart Matiging getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een medium en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Matiging op jouw leven.
tarotkaarten mediums TAROTKAART ZELFONTDEKKING - MATIGING

De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen.

Hierboven leest u de tarotkaart Matiging, deel van de De Grote Arcana en specifiek over Zelfontdekking voor 21 september 2023 . Deze tarotkaart Matiging werd opgesteld door astroloog Thomas, die deze tarotkaarten exclusief op mediumsonline.nl aanbiedt.

DOE UW VOORDEEL MET EEN ONLINE MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een online mediums-account. Bel goedkoper met online mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP