telefoonconsult Medium ISHA

2710ONLINE MEDIUM ISHA IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Isha staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met online medium Isha, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJ

PIN 2710 ONLINE MEDIUM ISHA

telefoonconsult online mediums
Medium Isha is een Intuïtief helderwetend, heldervoelend en helderziend transmedium, ze geeft inzichten in de liefde, relatie, familie, werk, zakelijk, huur verhuur, koop en verkoop . Maakt karakteranalyse, maakt contracten, juridische, rechtszaken inzichtelijk, opsporings- en vermissing zaken behoren ook tot de mogelijkheden. Magnetiseur, zuiveren van negatieve energie. Ik ben een uitmuntend goede foto reader. Werkt achter de schermen voor de media en grote van de aarde. Kijkt op korte termijn voor het effect op de lange duur, maakt situaties inzichtelijk indien nodig via kaarten. Helder en duidelijk zijn de gesprekken door het onzichtbare op een inzichtelijke heldere aardse manier tastbaar te maken voor u. We gaan van het goede uit, liefde overwint alles wat een ander ook zegt. Tot snel medium Isha. Doet geen open vragen of kaartleggingen.
Online Medium - Helderziend - Heldervoelend - Nederlands - Engels

ONLINE MEDIUM ISHA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM ISHA - MEDIUM

ONLINE MEDIUM ISHA - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals online medium Isha ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door online medium Isha, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van online medium Isha is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat online medium Isha zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

AGENDA AUGUSTUS ONLINE MEDIUM ISHA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA ONLINE MEDIUM ISHA

DAG

online medium Isha heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DAG

online medium Isha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediumsonline.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar online medium zoals Isha, mailconsults met online mediums, stel online medium Isha in als favoriet, bel goedkoper en langer met online medium Isha, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ISHA

Geeft sinds 13 april 2021 paranormaal advies op deze website.

ONLINE MEDIUM

Medium Isha gebruikt als
persoonlijke pincode 2710

HELDERZIEND

Isha gaf laatste consult op
10 augustus 2022 om 08u46

glazen bol online medium Isha Nederland

2 JAAR ERVARING

Isha is al 2 jaar actief op mediumsonline.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Isha is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ONLINE MEDIUM

Uitgebreid online getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Isha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.90 out of 5
147 getuigenissen

ONLINE MEDIUM ISHA

Medium Isha is een Intuïtief helderwetend, heldervoelend en helderziend transmedium, ze geeft inzichten in de liefde, relatie, familie, werk, zakelijk, huur verhuur, koop en verkoop .

Maakt karakteranalyse, maakt contracten, juridische, rechtszaken inzichtelijk, opsporings- en vermissing zaken behoren ook tot de mogelijkheden. Magnetiseur, zuiveren van negatieve energie.

Ik ben een uitmuntend goede foto reader. Werkt achter de schermen voor de media en grote van de aarde.

Kijkt op korte termijn voor het effect op de lange duur, maakt situaties inzichtelijk indien nodig via kaarten. Helder en duidelijk zijn de gesprekken door het onzichtbare op een inzichtelijke heldere aardse manier tastbaar te maken voor u.

We gaan van het goede uit, liefde overwint alles wat een ander ook zegt. Tot snel medium Isha.

Doet geen open vragen of kaartleggingen.

GETUIGENISSEN OVER ONLINE MEDIUM ISHA

TOP